Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely - popis produktu

Detský rastúci písací stôl PACO – moderný písací stôl do detskej izby pre chlapcov Polohovací písací stôl , ktorý poskytne Vašim deťom pohodlné a zdravé sedenie pri hraní alebo štúdiu. K stolu je možné dokúpiť pojazdný kontajner BEPPO , ktorý je vyvedený v rovnakom dizajne a farbe ako stôl. Rovnako tak aj detské stoličky Bonnie Vzpriamený sed nebude problém v žiadnom veku vďaka nastaveniu pracovnej dosky . Výšku rastúceho stola je možné korigovať v rozmedzí 63 – 88 cm . Rovnako pracovná doska má funkciu náklonu na optimálny uhol. Na uschovanie vecí je pod doskou stola jedna praktická zásuvka . Písací stôl je vyhotovený v kombinácii farieb modrá - biela. Dievčenským ekvivalentom v ružovej farbe je stôl Cecilia aj s komodou Pierre v ružovej farbe. Všetok nami predávaný nábytok balíme ešte do kartónových prebalov , aby Vám došiel skutočne v najlepšom poriadku   Konštrukcia:   Rastúci písací stôl PACO je vyrobený z MDF, stolová doska z laminovanej MDF. MDF – drevovláknité dosky sú zárukou kvality a pevnosti. Ide o drevo, teda materiál, ktorý pracuje. Niektoré kozmetické vady, ako zatretý suk, drobné praskliny sú normálne a nemožno ich reklamovať. Konštrukčne je stôl riešený pre veľmi ľahké prenastavenie výšky aj uhla pracovnej dosky. Po pravej strane - pod doskou stola sa nachádza jeden šuplík. Na konci pracovnej plochy sú záchytné žliabky pre písacie potreby . Hrany a okraje pracovnej dosky sú zaoblené. Povrchová úprava je prevedená zdravotne nezávadným ekologickým lakom. Hlavné výhody výškovo nastaviteľná pracovná doska naklápanie pracovnej plochy praktická zásuvka stabilná a pevná konštrukcia moderný dizajn ľahká údržba Parametre produktu Šírka: 109 cm Výška: 63 - 88 cm Hĺbka: 55 cm Farba: modrá/biela Spôsob dodania: v demonte Materiál: MDF Váha stola: 20 kg Záleží nám na tom, aby všetok tovar prišiel v poriadku a Vy tak mali radosť z nového nábytku a nemuseli riešiť poškodenie prepravou. Preto veľmi dbáme na perfektné zabalenie.  

Produkt Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely patrí do skupiny produktov Písacie stoly, patrí značke Halmar, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské písacie stoly, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely je možné nájsť medzi produktmi v skupine Rastúce stoly, patrí značke Halmar, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely - parametre produktu

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely - história ceny a dostupnosti

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely - ďalšie zaujímavé produkty

Rastúci písací stôl Halmar Paco 109x55x63-88 cm modrobiely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?