GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g - popis produktu

Fitness Roller Green - penový valec na cvičenie a uvoľnenie stuhnutých svalov, ktorý zvyšuje flexibilitu, znižuje riziko zranení a zlepšuje regeneráciu Penový valec na cvičenie Fitness Roller Green je masážna pomôcka pre zlepšenie celkovej pohyblivosti, zvýšenie svalového rozsahu, zlepšenie rovnováhy a chôdze. Špeciálny dizajn tohto produktu umožňuje cielenú masáž a celkovú svalovú integráciu. Masážny penový valec je určený pre automasážne uvoľňovacie techniky - uvoľnenie a relaxáciu natiahnutých a stuhnutých svalov počas, ako aj po tréningu, zníženie bolestivosti svalového systému a kĺbov, zvýšenie cirkulácie krvi a obnovenie elasticity vo svaloch. Pravidelné použitie znižuje riziko zranenia, napomáha zotaveniu zo zranenia a pripravuje svaly na nadchádzajúcu záťaž a maximálny výkon. Fitness Roller Black penový valec je navrhnutý tak, aby vydržal neustále, ťažké a opakované použitie, bez toho aby sa poškodil. Je vyrobený z kvalitnej peny EVA a tvrdého dutého jadra z materiálu ABS (polymér akrylonitril, butadién a styrén), odolnému voči mechanickému poškodeniu. Pevný dutý stred tak poskytuje robustnú konštrukciu s dlhou životnosťou. Valec má typický 3D povrch, ktorý simuluje ruku maséra - široké ploché tvary simulujú dotyk dlane, dlhé duté tvary simulujú dotyk prstov a malé pevné tvary končeky prstov. Tieto materiály vytvárajú vysoko odolný produkt, ideálny pre nevyhnutné každodenné cvičenie a masáž. Penový valec Fitness Roller Green a jeho výhody zlepšenie flexibility a zvýšená pohyblivosť a rozsah kĺbov zlepšenie cirkulácie a zvýšený krvný prietok zníženie stresu zníženie bolesti spojenej s cvičením prevencia zranení a zníženie ich rizika napomáha zotaveniu zo zranenia urýchlenie regenerácie Rozmery RozmeryDĺžkaŠírka Veľkosť (cm) 33 14

Masážny valec GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green:Nezabudnite sa starať o svoje svalstvo, odmení sa vám za to skvelou kondíciou aj atraktívnym vzhľadom. Masážny valec GymBeam je nenáročnou, zato vysoko účinnou formou relaxácie svalov na vašom tele ako pred cvičebnou lekciou, tak aj po nej. Vďaka pridaniu masážneho valca do denného režimu docielite pretiahnutie aj skrytých svalov, ktoré by ste inak zvládali spevňovať len s ťažkosťami. Masážny valček GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green je vybavený tvrdú konštrukciou s mäkkým povrchom, vďaka ktorej ho využijete snáď pri všetkých pohybových aktivitách na podložke, od klasického posilňovania, cez pilates, jogu, až po moderný crossfit. Záujem si ale neužíva len vďaka ľuďom zapáleným pre šport, ale aj preto, že si hravo poradí pri regenerácii po úrazoch, bolesti v chrbte alebo pri obmedzení prejavov celulitídy. GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green má dĺžku 33 cm s priemerom 14 cm. Dôležité funkcie masážneho valca GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green Masážny valec patrí k moderným a účinným formám zosilnenia aj uvoľnenia kompletného svalového aparátu Skvele pomáha pri zlepšení prekrvenia pokožky a liečení príznakov celulitídy Typ: masážny Pomáha pri regenerácii po úrazoch a bolestiach v chrbte Zlepšuje flexibilitu a ohybnosť celého systému Masážny valec od výrobcu GymBeam obdržal dĺžku 33 cm s celkovým priemerom 14 cm Farebné vyhotovenie: zelená

Masážny valec GymBeam Fitness Roller je penový valec na cvičenie, ktorý zlepšuje celkovú pohyblivosť a zvyšuje svalový rozsah. Zároveň zlepšuje rovnováhu a uvoľňuje stuhnuté svaly, zlepšuje flexibilitu a regeneráciu. Vďaka masážnemu povrchu a robustnej konštrukcie penového masážneho valca sa znižuje riziko vzniku zranení, zlepšuje sa regenerácia a urýchľuje sa zotavenie po zraneniach. Penový valec zlepšuje rovnováhu a chôdzu. Penový masážny valec Fitness Roller je vyrobený z kvalitnej peny a tvrdého dutého jadra, ktoré je odolné voči mechanickému poškodeniu. Masážna pomôcka Fitness Roller je určená na automasáž. Napomáha uvoľneniu a relaxácii stuhnutých a natiahnutých svalov, znižuje bolestivosť kĺbov a svalov, zvyšuje krvný obeh a obnovuje elasticitu svalov. Masážny valec GymBeam Fitness Roller - vlastnosti zlepšuje flexibilitu a pohyblivosť svalov a kĺbov zvyšuje cirkuláciu krvi zmierňuje bolesti svalov pri cvičení znižuje riziko vzniku zranení urýchľuje regeneráciu a zotavenie po zraneniach

Penový valec na cvičenie Fitness Roller Green pre zlepšenie celkovej pohyblivosti, zvýšenie svalového rozsahu, zlepšenie rovnováhy a uvoľnenie stuhnutých svalov. Je vyrobený z kvalitnej peny a tvrdého dutého jadra odolného voči mechanickému poškodeniu. Valec má masážny 3D povrch a robustnú konštrukciu s dlhou životnosťou. Vďaka tomu napomáha zníženiu rizika zranenia, zlepšeniu regenerácie a rýchlejšiemu zotavovaniu zo zranení.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Masážne valčeky, vyrába ho značka GymBeam, farebný variant je eucalypt, Shadow, nájdete ho v e-shope Fabulo.sk, Gymbeam.sk, Alza.sk.

Produkt GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne valce od značky GymBeam, farebná verzia je eucalypt, Shadow, nájdete ho u predajcu Fabulo.sk, Gymbeam.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Penové valce, vyrába ho značka GymBeam, farebná verzia je eucalypt, Shadow, v ponuke predajcu Fabulo.sk, Gymbeam.sk, Alza.sk.

Produkt GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g má priradený EAN kód 8588006751949.

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g - parametre produktu

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g - história ceny a dostupnosti

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g - ďalšie zaujímavé produkty

GymBeam Valec na cvičenie Fitness Roller Green 20 x 2,8 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?