GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl - popis produktu

Rhodiola Rosea - bylinný adaptogén pre posilnenie tela i mysle v stresových situáciách Rhodiola Rosea je bylinný extrakt z Rozchodnice ružovej (Rhodiola Rosea), rastliny pôvodom z arktických a horských oblastí. Vďaka jej unikátnym adaptogénnym vlastnostiam sa extrakt z tejto byliny už vyše 400 rokov používa aj v medicíne. Je totiž považovaný za tonikum, ktoré podporuje prirodzenú schopnosť tela prispôsobiť sa zmenám spôsobeným vonkajšími vplyvmi. Využíva sa teda najmä ako prevencia v stresových či fyzicky a psychicky namáhavých situáciách.   Rhodiola Rosea je navyše obohatená aj o unikátne látky rosavín a salidrosid. Práve tie sú považované za hlavné zložky, ktoré zodpovedajú za jej adaptogénne pôsobenie. Produkt je vo forme praktických kapsúl s obsahom až 400 mg extraktu z koreňa Rozchodnice ružovej.       Rhodiola Rosea a jej výhody má adaptogénne vlastnosti obsahuje štandardizovaný extrakt z 3% rosavínu a 1% salidrosidu jedna kapsula má 400 mg extraktu z Rozchodnice ružovej zvyšuje odolnosť organizmu proti vonkajším zmenám využíva sa ako prevencia v stresových situáciách   Zloženie Rozchodnica ružová (Rhodiola rosea) extrakt z koreňa (štandardizovaný na 3% rosavínu a 1% salidrosidu), objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), želatínová kapsula, protihrudkujúca látka (stearan horečnatý).   Dávkovanie Užívajte 1 kapsulu denne.   Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 1 dávka (1 kaps.) Extrakt z koreňa Rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) 400 mg Rosavín 12 mg Salidrosid 4 mg   Upozornenie Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte mimo slnečného žiarenia v suchu pri teplote do 25 °C. Skladujte mimo dosahu malých detí.

Rhodiola Rosea je bylinný adaptogén z extraktu rozchodnice ružovej vo forme rýchlo sa absorbujúcich kapsúl. Ide o účinnú látku, ktorá zvyšuje odolnosť organizmu proti zmenám spôsobeným vonkajšími vplyvmi, medzi ktoré patrí napríklad stres. Navyše je obohatená o štandardizovaný extrakt s obsahom 3 % rosavínu a 1 % salidrozidov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky GymBeam, farebný variant je lilac, Shadow v ponuke e-shopu Gymbeam.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Produkt GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke GymBeam, farebné prevedenie je lilac, Shadow, nájdete ho u predajcu Gymbeam.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky stravy, patrí značke GymBeam, vo farbe lilac, Shadow, nájdete ho v e-shope Gymbeam.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Produkt GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl má priradený EAN kód 8586022210969.

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl - parametre produktu

Brutto váha0.102000
ZnačkaGymBeam
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)GymBeam Rhodiola Rosea
Dĺžka6.500000
Šírka6.500000
Výška11.500000
Netto váha0.070000
HS kód21069098: --- Ostatné
Kapsule90 kaps.
Farbashadow
Počet kusov v balení24
Formakapsulovaný
Zmeszmes
Vegetariánskynie
Vegánskynie
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
BIOnie
Bez GMOáno
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
KategóriaDoplnky výživy, Výživové doplnky, Doplnky stravy, Kĺbová výživa
ZnačkaGymBeam
Farbalilac, Shadow
E-shopGymbeam.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu
EAN8586022210969

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl - história ceny a dostupnosti

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

GymBeam Rhodiola Rosea 90 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?