Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč - popis produktu

Premium Omega 3 - ochutený rybí olej z lososa a morských rýb vyrobený bez GMO   Premium Omega 3 je extra panenský rybí olej z lososa a voľne žijúcich morských rýb v Nórsku. Vyznačuje sa prémiovou kvalitou, pretože je bez GMO a obsahuje len minimálne množstvo ortuti a ťažkých kovov (menej ako 0,1 mg na kg). Navyše, je sladený stéviou a obohatený o prírodnú citrusovú arómu, ktorá príjemne prekrýva pach rýb, a preto chutí naozaj každému.       Premium Omega 3 slúži ako zdroj antioxidantov a zdravých tukov, vrátane omega-3 mastných kyselín EPA, DHA a DPA. Kyselina dokozahexaénová alebo DHA prispieva k správnej funkcii mozgu a k dobrému zraku. Spolu s kyselinou eikozapentaénovou alebo EPA podporujú tiež správnu činnosť srdca. Je dôležité spomenúť, že omega-3 získavame len prostredníctvom stravy a doplnkov výživy, a preto je rybí olej vhodnou formou ako doplniť potrebné zdravé tuky.   Premium omega 3 a jeho výhody:   extra panenský olej z lososa a morských rýb ideálny zdroj antioxidantov a omega-3 mastných kyselín podporuje funkciu mozgu, srdca a zdravý zrak je sladený stéviou má prírodnú citrusovú arómu neobsahuje GMO a takmer žiadnu ortuť   Zloženie Extra panenský lososový olej, olej z tresčej pečene, prírodné antioxidanty, prírodná citrusová aróma, stévia.   Dávkovanie Užívajte 10 ml (1 polievková lyžička) raz denne.   Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 1 dávka (10 ml) Omega 3 1460 mg z toho EPA (eikosapentaenová kyselina) 450 mg z toho DHA (dokosahexaenová kyselina) 640 mg z toho DPA (dokosapentaenová kyselina) 90 mg Mononenasytené mastné kyseliny s dlhým reťazcom 400 mg Iné mastné kyseliny 6040 mg Prírodné antioxidanty (tokoferoly) 12 mg   Upozornenie Je to doplnok výživy, a teda tento výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojciace ženy. Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Premium Omega 3 je extra panenský olej z lososa a morských rýb, ktorý je zdrojom antioxidantov a omega-3 mastných kyselín. Je sladený stéviou a má príjemnú citrusovú arómu, ktorá prekrýva chuť a pach rybieho oleja. Neobsahuje žiadne GMO a má len minimálny podiel ortuti, čo svedčí o jeho prémiovej kvalite.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky GymBeam v ponuke e-shopu Gymbeam.sk, Najlekaren.eu, Grizly.sk.

Produkt Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke GymBeam, nájdete ho u predajcu Gymbeam.sk, Najlekaren.eu, Grizly.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky stravy, patrí značke GymBeam, nájdete ho v e-shope Gymbeam.sk, Najlekaren.eu, Grizly.sk.

Produkt Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč označuje EAN kód 8588006751673.

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč - parametre produktu

Brutto váha0.275000
ZnačkaGymBeam
producing_countryNórsko
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)GymBeam Premium Omega 3
Dĺžka18.500000
Šírka5.000000
Výška18.500000
Netto váha0.230000
HS kód15042090: -- Ostatné
Príchuťcitrusové ovocie
Balenie (ml)250 ml
Počet kusov v balení6
Formatekutý
Zmeszmes
Vegetariánskynie
Vegánskynie
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
BIOnie
Bez GMOáno
Bez umelých sladidielnie
Bez aspartamuáno
KategóriaOleje, Doplnky výživy, Výživové doplnky, Doplnky stravy, Kĺbová výživa, Antioxidanty
ZnačkaGymBeam
E-shopGymbeam.sk, Najlekaren.eu, Grizly.sk
EAN8588006751673

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč - história ceny a dostupnosti

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč - ďalšie zaujímavé produkty

Premium Omega 3 250 ml - GymBeam, príchuť pomaranč - ako nakúpiť najvýhodnejšie?