MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml - popis produktu

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 242g Obsah: MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka 1x242g Charakteristika MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka: MoiMüv Protein Milkshake - ready to drink nápoj s obsahom až 24 g bielkovín pre splnenie vašich sladkých túžob MoiMüv Protein Milkshake je unikátny mliečny nápoj plný bielkovín, ktorý si vás získa svojou lahodnou a výnimočnou chuťou. Už jedna dávka tohto ready to drink snacku v sebe ukrýva až 24 g bielkovín prospešných pre rast a regeneráciu svalovej hmoty. Vyznávačov zdravého životného štýlu určite poteší, že drink neobsahuje žiadny pridaný cukor ani palmový olej. Nízky obsah tuku robí z MoiMüv nápoja ideálnu voľbu pre všetkých športovcov a fitness nadšencov na ich ceste za zdravším “ja”. Vďaka praktickému baleniu si ho môžete vziať so sebou kdekoľvek. Je preto ideálnym spoločníkom do posilňovne, na turistiku alebo do práce. Proteínový snack stačí jednoducho pretrepať a môžete si ho vychutnávať. Nechajte rozmaznávať svoje chuťové bunky s MoiMüv milkshakeom.       MoiMüv Protein Milkshake a jeho výhody   ready to drink proteínový nápoj balenie obsahuje až 24 g bielkovín má nízky obsah tuku je bez pridaného cukru a palmového oleja má praktické balenie je vhodný na cesty, do práce či posilňovne ideálna súčasť vyváženej stravy   Dávkovanie Pred použítim premiešajte a používajte kedykoľvek počas dňa. Najlepšie však chutí vychladený.   Zloženie Čokoláda: Odtučnené mlieko, mliečny proteín, 1,2% odtučnený kakaový prášok, stabilizátor: karagenan, sladidlo: sukralóza, aróma. Vanilka: Odtučnené mlieko, mliečny proteín, sušené odtučnené mlieko, aróma, vanilkový extrakt, sladidlo: sukralóza, farbivo: karotén.   Tabuľka nutričných hodnôt   Nutričné hodnoty (príchuť čokoláda) 100 ml 242 ml Energetická hodnota 271 kJ / 64 kcal 654 kJ / 154 kcal Tuky

Produkt MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml patrí do skupiny produktov Srvátkové proteíny, je v ponuke značky GymBeam, v ponuke predajcu Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ovocné šťavy od značky GymBeam, nájdete ho u predajcu Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu.

Produkt MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Proteínové nápoje od značky GymBeam v ponuke e-shopu Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu.

Produkt MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml má priradený EAN kód 8588007709574.

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml - parametre produktu

Brutto váha0.268000
ZnačkaGymBeam
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)GymBeam MoiMüv Protein Milkshake
Dĺžka5.000000
Šírka5.000000
Výška16.000000
Netto váha0.250000
HS kód04029910: --- S obsahom tuku nepresahujúcim 9,5 hmotnostného %
Príchuťvanilka
Balenie (ml)250 ml
Počet kusov v balení12
Formatekutý
Zmesčíry
Vegetariánskynie
Vegánskynie
Bezlepkovýáno
Bez laktózynie
BIOnie
Bez GMOnie
Bez umelých sladidielnie
Bez aspartamuáno
Obsah proteínu10
KategóriaPotraviny, Nápoje, Proteíny, Šťavy, Vanilka, Srvátkové proteíny, Ovocné šťavy, Proteínové nápoje, Mliečne nápoje
ZnačkaGymBeam
E-shopGymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu
EAN8588007709574

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml - história ceny a dostupnosti

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam, vanilka, 250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?