GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,69 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet - popis produktu

Magnézium GymBeamMagnesium chelate + B6, 20 tabliet , pomaranč: Magnesium chelate + B6 vo forme šumivých tabliet je unikátnou kombináciou magnézia, v biologicky dostupnej chelátovanej forme a vitamínu B6. Táto forma zabezpečuje rýchlu a efektívnu absorpciu, podporuje fyzický výkon a potláča vyčerpanie a únavu. Okrem toho sa podieľa aj na udržaní správneho energetického metabolizmu. Vitamín B6 podporuje psychické naladenie a prispieva k správnej činnosti nervového systému. Formu šumivých tabliet si obľúbia najmä tí, ktorí majú problém s prehĺtaním tabliet. V balení doplnku stravy GymBeam Magnesium chelate + B6 nájdete 20 šumivých tabliet s pomarančovou príchuťou. Magnesium chelate + B6 a jeho výhody: Účinná forma magnézia a vitamínu B6 v šumivých tabletáchAbsorbuje sa rýchlo a účinnePodporuje fyzický výkonPotláča únavu a vyčerpanosťPodieľa sa na udržaní energetického metabolizmuPrispieva k správnej činnosti nervového systémuJe vhodný pre ľudí, ktorí majú problémy s prehĺtaním tablietDávkovanie: Rozpustite 1 šumivú tabletu v približne 200 ml vody a užívajte raz denne. Aktívne látky v 1 tablete: Vitamín B6 – 2,1 mgMagnézium –100 mgUpozornenie: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti do 3 rokov. Obsahuje umelé sladidlo. Nadmerná konzumácia môže vyvolať preháňajúce účinky.

Magnézium chelát + B6 je efektívna kombinácia horčíka vo vysokovstrebateľnej chelátovej väzbe a vitamínu B6. Ide o esenciálne mikroživiny, ktoré sa v našom tele podieľajú na množstve biologických procesov. Prispievajú napríklad k zníženiu vyčerpania a únavy alebo k fungovaniu nervového systému. Samotný horčík má pozitívny vplyv na psychiku, funkciu svalov a zdravie kostí. Ide tak o ideálny doplnok pre maximálnu podporu zdravia a vitality.

Magnézium chelát + B6 je účinnou kombináciou magnézia a vitamínu B6 vo forme šumivých tabliet, čo zabezpečí rýchlu absorpciu. Podporuje fyzický výkon a potláča únavu a vyčerpanie. Podieľa sa aj na udržaní správneho energetického metabolizmu. Vitamín B6 prispieva ku správnej činnosti nervového systému a podporuje psychické naladenie.

Produkt GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke GymBeam, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky GymBeam v ponuke e-shopu Alza.sk, Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk.

Produkt GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kĺbová výživa, patrí pod značku GymBeam, v ponuke predajcu Alza.sk, Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk.

Produkt GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet označuje EAN kód 8588007570013.

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet - parametre produktu

Brutto váha0.098000
ZnačkaGymBeam
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)GymBeam Magnézium chelát + B6
Dĺžka4.000000
Šírka4.000000
Výška15.000000
Netto váha0.080000
HS kód21069098: --- Ostatné
Príchuťpomaranč
Tablety20 tab.
Počet kusov v balení28
Formašumivé tablety
Zmeszmes
Vegetariánskyáno
Vegánskyáno
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
BIOnie
Bez GMOáno
Bez umelých sladidielnie
Bez aspartamuáno
KategóriaHorčica, Horčík, Výživové doplnky, Doplnky výživy, Kĺbová výživa
ZnačkaGymBeam
E-shopAlza.sk, Gymbeam.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk
EAN8588007570013

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet - história ceny a dostupnosti

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

GymBeam Magnesium chelate + B6 Pomaranč 20 šumivých tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?