GymBeam Kolostrum 90 kaps

GymBeam Kolostrum 90 kaps

GymBeam Kolostrum 90 kaps

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GymBeam Kolostrum 90 kaps. - popis produktu

Kolostrum - hovädzie kolostrum s 30%-ným obsahom imunoglobulínov na boj proti vírusom   Kolostrum je zdroj kolostra z kravského mlieka v podobe kapsúl. Kolostrum označuje prvé mlieko, teda tekutinu, ktorá u cicavcov vzniká po pôrode a pred produkciou samotného mlieka. Vyznačuje sa výnimočnými výživovými hodnotami, najmä 30 % obsahom imunoglobulínov. Ide o typ bielkovín, ktoré v organizme spĺňajú funkciu protilátok. Ich úlohou je bojovať proti škodlivým patogénom, napríklad vírusom alebo baktériám. Príjmom kolostra podporíte obsah imunoglobulínov v tele, a v jednej kapsule prijmete až 450 mg kolostra.     Kolostrum a jeho výhody   hovädzie kolostrum má 30 % obsah imunoglobulínov zvyšuje obsah protilátok v tele 450 mg kolostra v jednej kapsule   Zloženie Hovädzie kolostrum (mlieko), objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protihrudkujúce činidlo (stearan horečnatý), želatínová kapsula.         Dávkovanie Užívajte 2 kapsule 2 krát denne.   Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 4 kapsule Kolostrum 1800 mg - Imunoglobulíny 540 mg         Upozornenie Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Alergény: Alergény sú vyznačené v zložení tučne.

Kolostrum je funkčný doplnok s obsahom kravského kolostra alebo prvého mlieka (mledziva). Túto tekutinu produkujú mliečne žľazy cicavcov skôr ako materské mlieko. Má tak unikátne zloženie s 30 % obsahom imunoglobulínov, ktoré patria medzi protilátky zúčastňujúce sa na imunitných reakciách organizmu.

Produkt GymBeam Kolostrum 90 kaps patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky GymBeam, farebný variant je eucalypt, Shadow v ponuke e-shopu Gymbeam.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke GymBeam, farebné prevedenie je eucalypt, Shadow, nájdete ho u predajcu Gymbeam.sk, Najlekaren.eu.

Produkt GymBeam Kolostrum 90 kaps patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke GymBeam, vo farbe eucalypt, Shadow, nájdete ho v e-shope Gymbeam.sk, Najlekaren.eu.

Produkt GymBeam Kolostrum 90 kaps má priradený EAN kód 8586022210099.

GymBeam Kolostrum 90 kaps. - parametre produktu

Brutto váha0.095000
ZnačkaGymBeam
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)GymBeam Kolostrum
Dĺžka11.500000
Šírka6.000000
Výška11.500000
Netto váha0.057000
HS kód21069098: --- Ostatné
Kapsule90 kaps.
Farbashadow
Počet kusov v balení24
Formakapsulovaný
Zmeszmes
Vegetariánskynie
Vegánskynie
Bezlepkovýáno
Bez laktózynie
BIOnie
Bez GMOáno
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
KategóriaDoplnky výživy, Výživové doplnky, Doplnky stravy, Mlieka, Kĺbová výživa, Multivitamíny
ZnačkaGymBeam
Farbaeucalypt, Shadow
E-shopGymbeam.sk, Najlekaren.eu
EAN8586022210099

GymBeam Kolostrum 90 kaps. - história ceny a dostupnosti

GymBeam Kolostrum 90 kaps. - ďalšie zaujímavé produkty

GymBeam Kolostrum 90 kaps. - ako nakúpiť najvýhodnejšie?