GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 191,98 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 - popis produktu

Pákové podomietkové zabudovateľné teleso GROHE je určené na dvojotvorové umývadlové batérie. Je vyrobené z vysoko kvalitnej mosadze, ktorá odoláva korózii a je určená na zabudovanie do steny pri použití montážnej hĺbky 45-75 mm. Pákové podomietkové montážne teleso je vybavené keramickou kartušou s technológiou GROHE SilkMove , ktorá zaisťuje hladký a presný pohyb ovládacej páky. Iste oceníte, že je tento kúpeľňový prvok vybavený aj variabilne nastaviteľným obmedzovačom prietoku, ktorý vám pomôže regulovať spotrebu vody, a teda aj finančné výdavky. Je potrebné si uvedomiť, že len kvalitné pákové podomietkové zabudovateľné teleso zaistí perfektnú funkčnosť pákových batérií a využitie všetkých jej možností. Montážne telesá GROHE vynikajú spoľahlivosťou, dlhou životnosťou a precíznosťou aj v tých najmenších detailoch.Podomietkové univerzálne montážne teleso, DN 15 Na dvojotvorové umývadlové batérie, na zabudovanie do steny, bez montážnych dielov, GROHE SilkMove keramická kartuša, 35 mm, variabilne nastaviteľný obmedzovač prietoku, montážna hĺbka 45 - 75 mm, mosadz DR, nekorodujúca, vrátane montážnej šablóny.,Pákové podomietkové zabudovateľné teleso GROHE je určené na dvojotvorové umývadlové batérie. Je vyrobené z vysoko kvalitnej mosadze, ktorá odoláva korózii a je určená na zabudovanie do steny pri použití montážnej hĺbky 45-75 mm. Pákové podomietkové montážne teleso je vybavené keramickou kartušou s technológiou GROHE SilkMove , ktorá zaisťuje hladký a presný pohyb ovládacej páky. Iste oceníte, že je tento kúpeľňový prvok vybavený aj variabilne nastaviteľným obmedzovačom prietoku, ktorý vám pomôže regulovať spotrebu vody, a teda aj finančné výdavky. Je potrebné si uvedomiť, že len kvalitné pákové podomietkové zabudovateľné teleso zaistí perfektnú funkčnosť pákových batérií a využitie všetkých jej možností. Montážne telesá GROHE vynikajú spoľahlivosťou, dlhou životnosťou a precíznosťou aj v tých najmenších detailoch.Podomietkové univerzálne montážne teleso, DN 15 Na dvojotvorové umývadlové batérie, na zabudovanie do steny, bez montážnych dielov, GROHE SilkMove keramická kartuša, 35 mm, variabilne nastaviteľný obmedzovač prietoku, montážna hĺbka 45 - 75 mm, mosadz DR, nekorodujúca, vrátane montážnej šablóny.

Pákové podomietkové univerzálne montážne teleso, DN 15 pre dvouotvorová umývadlové batérie na zabudovanie do steny bez montážnych dielov keramická kartuša s technológiou GROHE SilkMove 35 mm variabilne nastaviteľný obmedzovač prietoku montážna hĺbka 45 - 75 mm mosadz DR nekorodujúca montážna šablóna(GT) Ean: 4005176908354

Tento produkt sa nachádza v kategórii Umývadlové batérie, je v ponuke značky Grohe, v ponuke predajcu Baustore.sk, Siko.sk, Svet-kupelne.sk, MerkuryMarket.sk.

Produkt GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové vybavenie, vyrába ho značka Grohe, nájdete ho u predajcu Baustore.sk, Siko.sk, Svet-kupelne.sk, MerkuryMarket.sk.

Produkt GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 má priradený EAN kód 4005176908354.

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 - parametre produktu

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 - história ceny a dostupnosti

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 - ďalšie zaujímavé produkty

GROHE - Montážní tělesa Montážne teleso na batériu pod omietku 23200000 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?