Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm - popis produktu

Spoločenská hra Grabolo: Táto spoločenská hra sa hrá trochu zbesilo, pretože pri nej záleží na rýchlosti a postrehu zúčastnených. Hráči rozložia na hraciu plochu okrúhle rôznofarebné karty s číslami a potom jeden z nich hodí dvoma hádzacími kockami naraz. Jedna kocka je klasická s bodkami, druhá má steny farebné. Ich kombinácia určí hľadanú farbu a číslo. Úlohou je čo najrýchlejšie túto kombináciu na kartách nájsť a zakryť ju rukou. Komu sa to podarí, kartu získava.Hra však má ďalšie pravidlá. V prípade, že sa na stole daná kombinácia nevyskytuje, snaží sa hráč tipnúť, kto takúto kartu vlastní. Ten, ktorý sa trafí, ju získava. Naopak hráč, ktorý sa pomýli, musí jednu svoju kartu vrátiť späť do hry. Preto tu nie je dôležitý len postreh, ale aj dobrá pamäť.Obsah balenia:36 okrúhlych plastových karietFarebná kocka a kocka s číslami  

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 10.99 €. GRABOLO je rychlá kontaktní postřehová hra. Dokaž, že máš u stolu nejlepší oči a nejrychlejší ruce. Kostky určí kombinaci barvy a čísla a ty musíš rychle reagovat. Cílem hry je získat předepsaný počet karet.Plechová krabička obsahuje 36 plastových voděodolných karet, 1 barevnou kostku a 1 kostku s čísly Hra je určena pro 3 - 5 hráčů, trvá 8 - 10 minut, doporučený věk 6 - 99 let.Technické údaje:Roky 06Obsah balení:Grabolo společenská hra v plechové krabičce 8x8x5cm 8ks v boxuPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Bonaparte Grabolo

Postrehová hra, v ktorej hráči uplatnia svoju bystrosť a vizuálne vnímanie.

Pohyb v hre určuje hod kockou. Podľa padnuvší farby a čísla je vytvorená kombinácia, podľa ktorej by mal hráč nájsť čo nejryhleji správnu kartu.

Obsah balenia:

  • 36 plastových vodeodolných kariet
  • 2 drevené kocky

Kúpte deťom Grabolo a hrajte s nimi!

Vhodné pre deti od 4 rokov Počet hráčov: 2 - 6 Dĺžka hry: 20 min

BONAPARTE - Hra kartová Grabolo Grabolo je kontaktná a hlavne divoká hra pre všetkých! Táto kartová-Kocková hra je spracovaná tak, aby vydržala aj to nejzběsilejší hranie. Kocky určí kombináciu farby a čísla a ty musíš okamžite zareagovať. Pri tejto zábavnej a postrehovej hre môžu hráči uplatniť nielen rýchle ruky, ale aj pamäť a bystrý zrak. Grabolo je určené pre 3-5 hráčov, obsahuje 36 okrúhlych plastových kariet, pravidlá hry a 2 kocky, farebnú a číselnú. Dokáž všetkým svojim kamarátom, že si jednoducho najlepší!

Táto rýchla postrehová hru zabaví vás i vašich priateľov. Kocky určia kombináciu farby a čísla, hráč musí rýchlo reagovať a zobrať zo stola kartu spĺňajúcu kombináciu. Cieľom hry je získať predpísaný počet kariet. Balenie obsahuje: 36 plastových vodeodolných kariet, 1 farebnú kocku, 1 kocku s číslamiPočet hráčov: 3 - 5Doba hrania: 8 - 10 minút

Produkt Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku BONAPARTE, Stragoo Games, Teddies, v ponuke predajcu 4kids.sk, Market24.sk, 4home.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku BONAPARTE, Stragoo Games, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk, Market24.sk, 4home.sk a je určený unisex.

Produkt Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm má EAN kód 8595557507840.

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm - parametre produktu

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm - história ceny a dostupnosti

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm - ďalšie zaujímavé produkty

Grabolo spoločenská hra v plechovej krabičke 8x8x5cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?