Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy - popis produktu

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy z kategórie Šport | Fitness | Posilňovacie stroje a prístroje | Stojany na drepy kúpite na Kokiskashop.sk za 1011.79 €. Multifunkčný stojan na drepy vám ponúka kombináciu stojanu na drepy, bradlá a hrazdu. Stojan je vyrobený z pevnej ocele a dodáva sa v čiernej farbe. 2 nastaviteľné tyče (dlhé) 2 nastaviteľné tyče (krátke) 1 T-Bar na rovnú tyč o priemere 50 mm Rozmery (D x Š x H): 129,8 x 162,5 x 215,8 cm Priemer hornej tyče: 50 mm Priemer spodnej tyče: 32 mm Maximálna nosnosť: Zariadenie: 300 kg Bradlá: 300 kg Horné háky: 300 kg Spodná safety arms: 300 kg Hrazdy: 200kg Farba : čierna Hmotnosť : 95 KG Obsah balenia: 1 x mutifunkčný stojan

Produkt Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy patrí do skupiny produktov Posilňovacie stroje od značky Gorilla Sports v ponuke e-shopu Kokiskashop.sk.

Produkt Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy popisuje EAN kód 4260438734892.

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy - parametre produktu

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy - história ceny a dostupnosti

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy - ďalšie zaujímavé produkty

Gorilla Sports Multifunkčný stojan na drepy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?