Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela - popis produktu

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela z kategórie Šport | Fitness | Posilňovacie stroje a prístroje | Posilňovacie lavice kúpite na Kokiskashop.sk za 67.39 €. Cvičenie brucha a chrbta patrí medzi najdôležitejšie cvičenia a nikdy by ste ich nemali zanedbávať. Príslušné svaly chrbta a brucha by sa mali trénovať tak, aby vytvorili rovnováhu a protiváhu. Hyperextenzná lavička od Gorilla Sports je obzvlášť šikovná verzia, pretože sa dá zložiť, aby sa šetril priestor a zaberá málo miesta doma alebo dokonca v kancelárii. Technické údaje: 5 x nastaviteľná farba: biela min. výška tela: 160 cm max. výška tiel: 200 cm protišmykové nožičky rozmery výrobku: 98 x 49 x 71 - 79 cm (d x š x v) nastaviteľná výška: 71 - 80 cm dĺžka rukoväte: 76,5 cm rozmery podložky: 45 x 30 x 4,5 - 7 cm rozmery v zloženom stave: 124 x 76,5 x 36 cm (d x š x v) nosnosť: cca 150 kg hmotnosť: cca 10 kg Obsah balenia: 1 x hyperextenzná lavička

Produkt Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela patrí do skupiny produktov Posilňovacie lavice od značky Gorilla Sports v ponuke e-shopu Kokiskashop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Posilňovacie stroje od značky Gorilla Sports v ponuke e-shopu Kokiskashop.sk.

Produkt Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela má EAN kód 4260438731310.

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela - parametre produktu

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela - história ceny a dostupnosti

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Gorilla Sports Hyperextenzná lavička skladacia, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?