Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov - popis produktu

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov z kategórie Šport | Fitness | Ostatné fitness výrobky | Fitness pomôcky kúpite na Kokiskashop.sk za 12.49 €. Adaptér na montáž do dverí v čiernej farbe od Gorilla Sports je ideálnym tréningovým doplnkom pre intenzívne posilňovanie brušných svalov s minimálnou námahou a malým priestorovým nárokom. Môžete ho pripevniť na akékoľvek konvenčné dvere v niekoľkých jednoduchých krokoch. Nízka hmotnosť, kompaktné rozmery, polstrovanie a nekomplikovaná montáž robia z AB trenažéra efektívne tréningové zariadenie. Technické údaje: rozmery: 27,6 x 25,5 x 20 cm (d x š x v) hmotnosť: 1 kg polstrovaná opierka nôh farba: čierna Obsah balenia: 1 x adaptér

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fitness pomôcky, je v ponuke značky Gorilla Sports v ponuke e-shopu Kokiskashop.sk.

Produkt Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové pomôcky, patrí značke Gorilla Sports, nájdete ho u predajcu Kokiskashop.sk.

Produkt Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov popisuje EAN kód 4260438732102.

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov - parametre produktu

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov - história ceny a dostupnosti

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov - ďalšie zaujímavé produkty

Gorilla Sports Adaptér na dvere na cvičenie brušných svalov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?