Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 76,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W - popis produktu

Mikrovlnná rúra GORENJE MO20E2W:Mikrovlnná rúra je všestranným pomocníkom, ktorý zaujímavo obohatí vašu kuchyňu a zároveň vám ponúkne aj množstvo moderných funkcií. Voľne stojacu mikrovlnnú rúru GORENJE oceníte hlavne kvôli jej efektívnosti, viacúčelovosti a hospodárnosti. Je možné s ňou ľahko manipulovať a môžete ju umiestniť kamkoľvek. Celkový objem dosahuje 20 l a k dispozícii má otočný tanier s priemerom 27 cm. Hodnota výkonu naznačuje, za aký čas bude jedlo zohriate. Tento model poskytne maximálny výkon s hodnotou 800 W. Mikrovlnku je možné podľa potreby regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra GORENJE má klasické manuálne ovládanie. Pomocou otočného kolieska si ľahko zvolíte požadovaný program a jeho dĺžku. Očakávať môžete klasický štýl zaručujúci univerzálny vzhľad, takže skvele zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň. Vonkajšie rozmery mikrovlnky dosahujú 25,7 × 45,1 × 34,3 cm (V × Š × H). Zásadné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom GORENJE MO20E2W Voľne stojaca mikrovlnná rúra GORENJE sa bude vynímať vo vašej kuchyni Celkový objem je 20 l Maximálny výkon dosahuje až 800 W Príkon: 1280 W Podľa potreby je možné voliť z 5 úrovní výkonu Otváranie dvierok je klasické, do strany Obsah balenia: grilovacia mriežka a otočný tanier Mikrovlnke GORENJE dominuje biela farba Rozmery mikrovlnnej rúry dosahujú 25,7 × 45,1 × 34,3 cm (V × Š × H) Vybavenie a funkcia mikrovlnnej rúry GORENJE MO20E2W Popri základnej výbave bola mikrovlnná rúra GORENJE obohatená ďalšími funkciami a praktickými riešeniami. Rúra ponúka možnosť rozmrazenia potravín, napríklad mäsa či pečiva. Časovač zaistí nastavenie presného času prípravy pokrmu. Tento typ patrí medzi multifunkčné, pretože medzi jeho funkcie patrí aj grilovanie.

Jednoduché čistenie Funkcia AquaClean vám pomôže k žiarivo čistej rúre. Stačí naplniť sklenenú alebo hlinenú šálku vodou, ktorú umiestnite do rúry, stlačiť príslušné tlačidlo a po ukončení programu môžete steny rúry vyčistiť vlhkou handričkou od nečistôt, ktoré zmäkli. Účinné ohrievanie Doprajte si rýchlu prípravu pokrmov. Mikrovlny dokážu vytvoriť energiu, ktorá ohrieva, varí alebo rozmrazuje potraviny. Vďaka ich rýchlemu a účinnému prenikaniu je jedlo pripravené v kratšom čase, než pri bežnej tepelnej úprave. Rúra je vybavená aj quartzovým výhrevným telesom, ktoré spoločne s funkciou grilu skracuje dobu ohrevu. Inteligentné funkcie Využite aj ponúkaných funkcií. Rýchle zahrievanie potravín vám zabezpečí funkcia SmartStart, ktoré aktivujete jediným dotykom. Súčasťou je aj bezpečnostný spínač, ktorý automaticky zastaví priebeh ohrevu, ak sa dvierka od mikrovlnnej rúry otvoria.

Mikrovlnná rúra, farba biela, otváranie dverí tlačidlom, objem rúry 20 l, 5 stupňov výkonu, mikrovlnný výkon 800 W, výkon grilu 1000 W, mechanické ovládanie, grilovací rošt, AquaClean, Quartzové vykurovacie teleso, rozmery (šxvxh): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

VOĽNE STOJACA MIKROVLNNÁ RÚRA . TECHNICKÉ PARAMETRE: . Farba: Biela . Lakované vnútro rúry . Materiál dverí: Sklenené dvierka . Spôsob otvárania dvierok: Tlačidlo . Otváranie dvierok: Ľavé otváranie dverí . Objem

Ovládanie: Mechanické, Počet infra ohrievačov: 1, Konštrukčný typ: Voľne stojaci, Šírka produktu: 451 mm, Výška produktu: 257 mm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mikrovlnné rúry, patrí pod značku GORENJE, veľkosť je 257 mm, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Planeo.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čistenie elektroniky, je v ponuke značky GORENJE, vo veľkosti 257 mm, vo farbe biela, v ponuke predajcu Planeo.sk, E-spotrebiče.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mikrovlnné rúry voľne stojace, patrí pod značku GORENJE, veľkosť je 257 mm, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu Planeo.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W má priradený EAN kód 3838782175404.

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W - parametre produktu

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W - história ceny a dostupnosti

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W - ďalšie zaujímavé produkty

Mikrovlnná rúra Gorenje MO20E2W - ako nakúpiť najvýhodnejšie?