Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov - popis produktu

Varná doska GORENJE IK640CLB:Pokukujete po kvalitnom spotrebiči do kuchyne, s ktorým bude príprava jedla rýchla, jednoduchá a zábavná? V tom prípade pre vás máme túto kvalitnú indukčnú dosku Gorenje IK640CLB. Je vyrobená v retro dizajne, takže na svoje si prídu všetci milovníci tohto štýlu. Disponuje širokou škálou inteligentných technológií a funkcií, ktoré maximálne zefektívnia jej používanie.   Kľúčové vlastnosti čiernej indukčnej dosky Gorenje IK640CLBKvalitná indukčná doska v retro dizajne4 varné zónyOvládanie pomocou otočných voličovPowerBoost funkcia – extra výkon varnej zónyBoilControl – automatický rýchly ohrevUkazovateľ zvyškového tepla a detská zámkaŠpičkové funkcie indukčnej doskyOkrem toho, že je indukčná platňa Gorenje naozaj vydarený dizajnový kúsok, uchováva v sebe širokú škálu moderných technológií a funkcií, ktoré všetko uľahčia. BoilControl je progresívna varná automatika, ktorá sa postará o rýchly počiatočný ohrev jedla. Bez ohľadu na nastavenú úroveň ohrevu sa spustí maximálny výkon zóny. Výkon postupne klesá, až sa dostane na požadovanú úroveň ohrevu. Jedlo sa tak ohreje rýchlejšie a vy nemusíte stále „ladiť“ potrebné nastavenia. Samozrejmosťou je aj detská zámka či indikácia zvyškového tepla.

Pomocník do každej domácnosti Retro indukčná doska Gorenje IK640CLB má zbrúsenú prednú hranu. Táto samostatná indukčná varná doska v elegantnom čiernom farebnom vyhotovení má šírku 60 cm. Zabudovaná do roviny Ďalším bonusom indukčnej dosky je určite inštalácia do roviny, čo znamená hladký prechod medzi indukčnou varnou doskou a pracovnou doskou. Plocha sa tak ľahšie udržuje a prináša moderný štýlový vzhľad do vašej kuchyne. Pohodlné a bezpečné ovládanie Vstavaná indukčná varná doska disponuje 4 varnými zónami s detským zámkom. Funkcia zablokuje ovládací panel a nemôže dôjsť k nechcenému spusteniu. Funkcia PowerBoost okamžite zvýši výkon varnej zóny. AllBoost ponúka možnosť aktivovať pre všetky varné zóny extra výkon. Vľavo vpredu: Ø 18.5 cm, 1.4/2 kW, Vpravo vpredu: Ø 16.5 cm, 1.2/1.4 kW, Vľavo vzadu: Ø 16.5 cm, 1.2/1.4 kW, Vpravo vzadu: Ø 20.5 cm, 2/2.3 kW

Indukčná varná platňa, 4 indukčné varné zóny, Brúsené hrany, čierne prevedenie, gombíky vo farbe slonovinovej kosti, Powerboost funkcia – extra výkon varnej zóny, Funkcia časovač s automatickým vypnutím, Indikátor zvyškového tepla, Detská zámka, Príkon: 7100 W, Rozmery výrobku (vxšxh): 8,5 × 60 × 51 cm

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA . Zabudovanie do roviny. Elegantný a štýlový vzhľad. Ďalším bonusom je určite zabudovanie varnej platne do pracovnej dosky, čo umožňuje hladký a plynulý prechod medzi varnou platňou a pracovnou doskou.

Gorenje OPTIMAL. Indukčná varná doska s Powerboost funkciou. V čiernej farbe s čiernymi gombíkmi.BoilControl;andnbsp;Farba: Čierna; Rozmery (Š x V x H):andnbsp;60 × 9,2 × 51 cmMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku GORENJE.

Produkt Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka GORENJE.

Tento produkt nájdete v skupine Sady hrncov, je v ponuke značky GORENJE.

Produkt Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov popisuje EAN kód 3838782165467.

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov - parametre produktu

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov - história ceny a dostupnosti

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov - ďalšie zaujímavé produkty

Gorenje IK640CLB + rozšírená záruka na 4 roky po registrácii + 6 dielna sada hrncov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?