Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 369 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW - popis produktu

Zásuvková mraznička GORENJE FN4172CW:Select brand: Zásuvková mraznička GORENJE FN4172CWElegantné biele vyhotovenie mrazničkyZásuvková mraznička GORENJE FN4172CW spadá do energetickej triedy ESo zásuvkovou mrazničkou budú potraviny krásne usporiadanéOplýva beznámrazovou technológiou Total No FrostObjem príjemných 194 lZásuvková mraznička GORENJE F6171CS s beznámrazovou technológiouNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Veľkou výhodou zásuvkovej mrazničky GORENJE F6171CS je beznámrazová technológia, vďaka ktorej už nebudete musieť myslieť na odmrazovanie. Skriňová mraznička vám okrem iného sľúbi nízku spotrebu energie bez toho, aby to ovplyvnilo správny chod spotrebiča. Cirkulácia vzduchu zabráni vysychaniu jedla, ktoré si udrží všetky vitamíny a minerály prospešné pre naše telo. Mrazené suroviny sa na seba nelepia a vždy tak máte úplný prehľad o skladovaných potravinách.GORENJE F6171CS s nádobou na tvorbu ľaduNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vnútri mrazničky GORENJE F6171CS nájdete praktickú plastovú nádobku na tvorbu ľadu. Nádobu stačí jednoducho naplniť vodou a vložiť do mrazničky. Keď budete mať chuť na skvele vychladený nápoj, kocky ľadu budete mať vždy k dispozícii.

Šuplíková mraznička Gorenje FN4172CW Mraznička, ktorá je súčasťou kombinovaných chladničiek, nemusí zďaleka stačiť vašim potrebám pre ukladanie mrazených potravín. Riešením môže byť šuplíková mraznička Gorenje FN4172CW, ktorá vám ponúkne mraziaci priestor s celkovým objemom 194 l. Vnútorne je mraznička usporiadaná do 5 zásuviek. Mraziaca kapacita dosahuje výkon 9 kg / 24 hodín a v prípade výpadku prúdu alebo inej poruchy dokáže uchrániť uskladnené potraviny pred rozmrznutím až po dobu 9 hodín. Hlučnosť spotrebiča nepresahuje 41 dB, nebude vás teda rozptyľovať rušivými zvukmi. Určite vás poteší, že neobľúbené ručné odmrazovanie vás s touto mrazničkou rozhodne nečaká. Je totiž vybavená modernou, život uľahčujúcou technológiou NoFrost, ktorá rovnomernou cirkuláciou vzduchu bráni tvorbe ľadu na stenách spotrebiča aj námraze na skladovaných potravinách. Vďaka tomu sa mrazené suroviny nelepia k sebe, ľahko sa s nimi manipuluje a zároveň celý obsah mrazničky zostáva čistý a prehľadný. Súčasťou výbavy mrazničky je plastová nádobka na ľad, s ňou budete mať kocky ľadu kedykoľvek k dispozícii.

Skriňová mraznička, Energetická trieda (norma E20): E, Brutto objem: 212 l, Druh spotrebiča: Voľne stojaci, NoFrost, Rozmery (Š x V x H): 55 × 169,1 × 55,7 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mrazničky skriňové, je v ponuke značky GORENJE vo veľkosti 1691 mm, v ponuke predajcu Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW popisuje EAN kód 3838782408052.

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW - parametre produktu

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW - história ceny a dostupnosti

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW - ďalšie zaujímavé produkty

Skriňová mraznička Gorenje FN4172CW - ako nakúpiť najvýhodnejšie?