GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 438,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C - popis produktu

Truhlicová mraznička GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C:Truhlicová mraznička GORENJE patrí do kategórie samostatne stojacich modelov mrazničiek, preto je možné jej umiestnenie takmer kamkoľvek do vašej kuchyne. Mraziace boxy všeobecne poskytujú dostatok priestoru, vďaka tomu do nich bez problémov dáte aj objemnejšie potraviny. Truhlicová mraznička GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C spadá do energetickej triedy F. Ročná spotreba potom siaha na 352 kWh. Ak by vám prišlo vhod potraviny urýchlene zamraziť, potom určite oceníte funkciu rýchle zmrazenie. Zámok sa vám bude hodiť, ak sa vaša mraznička nachádza v spoločnej miestnosti. Ak by vás zaujímala aj farba, tá je pri mrazničke GORENJE biela. Mali by ste myslieť aj na jej hmotnosť 59,5 kg. Rozhodujúce parametre mraziaceho boxu GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C Mraziaci box ponúka plno miesta aj na väčšie potraviny Energetická trieda: F Ročná spotreba energie: 352 kWh GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C poskytuje funkcie ako je napr. rýchle zmrazovanie a zámok Objem: 457 l Rozmery mrazničky GORENJE sú 85 × 150 × 74 cm Chladivo typu R600a Emisie hluku: C Údaje uvádzané na energetickom štítku chladničiek/mrazničiek a ich kombinácií: V záhlaví je uvedený výrobca a model chladničky/mrazničky alebo ich kombinácia Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo) kWh/annum: ročná spotreba energie Litre vľavo: dostupný objem pre mrazené potraviny Litre vpravo: dostupný objem pre chladené potraviny dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom __________________________________________________________________ Minimálna odporúčaná veľkosť mraziacej časti zodpovedá približne 20 l na osobu, čo sa týka chladiacej časti, predpokladaný odporúčaný objem je cca 50 – 70 l na osobu. Prípustná odchýlka pri overovaní všetkých chladiacich spotrebičov do domácnosti môže byť v prípade objemu o 3 % vyššia (ako je uvedená hodnota). V prípade mraziaceho výkonu, spotreby energie a relatívnej vlhkosti o 10 % vyššia. V prípade maximálnej hlučnosti však uvedenú hodnotu nesmie prekročiť.

Gorenje FH451CW Pultová mraznička, 457 l Pultová mraznička Gorenje FH451CW sa rýchlo stane nenahraditeľným spoločníkom vo vašej domácnosti. Vďaka energetickej triede F ušetríte financie. Jej objem je 457 l, ktorý poskytne dostatok priestoru na uskladnenie všetkých vašich potravín. Podľa vašich predstáv Vo vnútri mrazničky sa nachádzajú 3 vyberateľné koše, ktoré vám umožnia usporiadať si vnútorný priestor podľa vašich predstáv. Navyše je spotrebič vybavený kolieskami, ktoré zjednodušujú manipuláciu. Rýchle zmrazenie Funkcia FastFreeze vám pomôže pri vkladaní veľkého množstva potravín. Zmrazuje pri teplote -24 °C a vďaka tomu sa v potravinách zachovajú minerály aj ich kvalita. Automatické vypnutie tejto funkcie nastáva približne po 26 hodinách a teplota mraziaceho priestoru sa vráti do predvoleného nastavenia.

Truhlicová mraznička, biela, samozatvárací pánt dverí mrazničky, objem 457 l, skladovací čas pri výpadku el. energie: 58 h, elektronické ovládanie, manuálne odmrazovanie mrazničky, prepínač rýchleho mrazenia, ochrana proti zamrznutiu FreezeProtect -15 °C, LED osvetlenie v príklope mrazničky, zámok dverí, en. trieda F, rozmery (vxšxh): 85 × 150 × 74 cm

MRAZNIČKA . FreezeProtect -15 °C . Optimálny výkon aj keď mrzne . Silný chlad už nie je problém, pretože táto truhlicová mraznička funguje perfektne aj pri okolitých teplotách až -15 °C, čo z nej robí ideálnu voľbu pre garáže

Tento produkt nájdete v skupine Mrazničky truhlicové, patrí pod značku GORENJE vo veľkosti 850 mm, vo farbe biela, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C má EAN kód 3838782429460.

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C - parametre produktu

FarbaBiela
KategóriaStany, Truhlíky, Mrazničky, Mrazničky truhlicové
ZnačkaGORENJE
Veľkosť850 mm
Farbabiela
E-shopAlza.sk
EAN3838782429460

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C - história ceny a dostupnosti

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C - ďalšie zaujímavé produkty

GORENJE FH451CW FreezeProtect -15°C - ako nakúpiť najvýhodnejšie?