Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g - popis produktu

Dojčenské mlieko GOLDIM Naše Mléko 1, 525 g: Premýšľate nad tým, akú najvhodnejšiu počiatočnú výživu zvoliť pre svoje bábätko? Na tuzemskom trhu sa momentálne predstavuje nový rad dojčenskej výživy Naše mléko. Ide o dojčenskú výživu na báze kozieho mlieka, ktorá je vhodnou alternatívou k bežne dostupnej dojčenskej výžive z kravského mlieka. Dojčenské mlieko Naše mléko 1 možno odporučiť nielen dojčatám alergickým na kravské mlieko, ale aj všetkým ostatným deťom od narodenia do 6 mesiacov veku. Vďaka svojmu zloženiu a vlastnostiam charakteristickým pre kozie mlieko je Naše mléko 1 veľmi dobre stráviteľné a je plnohodnotnou a zdravou hlavnou zložkou jedálnička novorodencov a dojčiat. Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Naše mléko 1Počiatočná mliečna výživa z vysoko kvalitného kozieho mliekaAlternatíva nielen pre alergikov k bežne dostupnej výžive z kravského mliekaVhodné pre deti od narodenia do 6 mesiacovChutné a ľahko stráviteľné mliekoObsahuje všetky potrebné vitamíny, minerály a ďalšie zložky pre správny vývoj vášho bábätkaZloženie:Srvátkové proteíny kozieho mlieka maltodextrín, laktóza, plnotučné kozie mlieko, rastlinné oleje (repkový olej, slnečnicový olej), prírodná aróma, fruktooligosacharidy, mliečnan vápenatý, emulgátor: repkový lecitín, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, hydrogénuhličitan sodný, kyselina L -askorbová, nikotínamid, DL-alfa tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín mononitrát, kyselina listová, D-biotín, kyanokobalamín, taurín, cholín, mliečnan železnatý, nukleotidy (cytidín 5-monofosfát, uridín 5 -monofosforečnan, adenozín 5-monofosfát, inozín 5-monofosfát, guanozín 5-monofosfát), mliečnan zinočnatý, cholekalciferol, síran meďnatý, retinylpalmitát, seleničitan sodný.Dôležité upozornenie:Najlepšou stravou pre bábätko je materské mlieko. NAŠE MLÉKO 1 môže byť podávané dojčatám od narodenia do 6 mesiacov veku ako jediný zdroj výživy do doby zavedenia prvých príkrmov. Ak uvažujete o podávaní NÁŠHO MLÉKA svojmu bábätku, najprv konzultujte tento krok s ošetrujúcim lekárom!

Naša mlieko 1 je počiatočná dojčenská výživa z bielkovín kozieho mlieka v prášku pre deti od 0 do 6 mesiacov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Goldim, nájdete ho v e-shope Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g má EAN kód 8594003326950.

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaFitness, Mlieka, Dojčenské mlieko
ZnačkaGoldim
Určenieunisex
E-shopAlza.sk
EAN8594003326950

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g - história ceny a dostupnosti

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g - ďalšie zaujímavé produkty

Goldim Naše mlieko - 1 čas spracovania. výživa z kozieho mlieka 0-6m 525 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?