Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml #912307

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml #912307

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml #912307

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,69 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml - popis produktu

Obsah FYTOFONTANA ALOE VERA SPREJ 1x200 ml sprej Charakteristika FYTOFONTANA ALOE VERA SPREJ Aloe Vera sprej určený na používanie vždy, keď je pokožka mimoriadne namáhaná či zaťažovaná alebo keď takú situáciu možno očakávať. Hydratuje, regeneruje, čistí a uzdravuje pokožku Upokojuje, ochraňuje a hydratuje pokožku po holení a depilácii Upokojuje po bodnutí hmyzom, zabraňuje vysušovaniu pokožky pomáha a chráni pokožku pri drobných poraneniach Osviežuje unavené nohy. Účinok dôležitých zložiek vo výrobku Aloe Vera – komplex biologicky účinných, hodnotných látok – regeneruje, ochraňuje, pôsobí proti vzniku voľných radikálov a spolu s kyselinou hyaluronovou a Menthyl PCA hydratuje pokožku. uhorkový extrakt, mentol – ochladzuje, osviežuje a spolu s Laureth-9 poskytuje pocit pohody. Panthenol (vitamin B5) – stimuluje a podporuje hojenie rán, ukľudňuje podráždenú pokožku. Použitie FYTOFONTANA ALOE VERA SPREJ Aplikuje sa na vybranú oblasť pokožky zo vzdialenosti približne 25 cm. Pred použitím potriasť. Príbalový leták FYTOFONTANA ALOE VERA SPREJ

Fytofontana Aloe Vera sprej, 200 ml, Špeciálna starostlivosť o pokožku unisex, Aby pleť netrpela kvôli pobytu na slnku, je dôležité starať sa o ňu nielen pred slnením, ale aj po ňom. Prípravok po opaľovaní Fytofontana Aloe Vera sprej sa postará o celkové upokojenie a doplnenie stratenej vlhkosti, pomôže pleti regenerovať sa a prispeje k redukcii začervenania. Vlastnosti: hydratuje pokožku možno použiť na tvár aj telo eliminuje škody spôsobené slnečným žiarením má chladivý efekt ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebe Použitie: Nanášajte v dostatočnom množstve na čistú pleť, ktorá bola vystavená slnečnému žiareniu. Opakujte niekoľkokrát denne podľa potreby.

Prírodný sprej s obsahom AloeVera hydratuje, regeneruje, upokojuje namáhanú, či podráždenú pokožku. Hydratuje pokožku po slnení, po bodnutí hmyzom, po holení a depilácii, zabraňuje celkovému vysušovaniu pokožky.

Aloe vera spray patrí k základnému vybaveniu pre kozmetickú starostlivosť o pokožku, pretože je príjemný, ľahko sa rozotiera, chladí, poskytuje úľavu a osviežuje najmä po opaľovaní.

Produkt Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml #912307 patrí do skupiny produktov Kozmetické sady, je v ponuke značky Fytofontana, Herb-Pharma AG, veľkosť je 200 ML v ponuke e-shopu Notino.sk, Vivantis.sk, Najlekaren.eu a je navrhnutý unisex.

Produkt Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml #912307 má EAN kód 7640119233505.

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
KategóriaSpreje, Vosky, Kozmetické sady
ZnačkaFytofontana, Herb-Pharma AG
Veľkosť200 ML
Určenieunisex
E-shopNotino.sk, Vivantis.sk, Najlekaren.eu
EAN7640119233505

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml - história ceny a dostupnosti

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Fytofontana Aloe Vera sprej sprej po opaľovaní s aloe vera 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?