FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml - popis produktu

Indikácie: Liečba a prevencia napadnutia blchami (Ctenocephalides spp.), kliešťami (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) a švolami (Trichodectes canis). Používa sa len u psov od 40 do 60kg.

Kontraindikácie: Podanie oslabeným zvieratám, alebo zvieratám v rekonvalescencii. Podanie štencom do 8 týždňov života aleb os hmotnosťou pod 2kg. Pre riziko predávkovania a úhynu nepodávať mačkám a králikom! Dva dni po aplikácii zviera nekúpte/nešampónujte, následne kúpte max 1x týždenne.

Gravidita, laktácia: Liek sa môže aplikovať v období gravidity aj laktácie.

Bezpečnostné opatrenia:Psa sa nedotýkať bezprostredne po aplikácii, roztok musí dôkladne zachnúť. Po aplikácii si umyte ruky. Prípravok nesmie prísť do styku s kožou, sliznicami, očami. Počas aplikácie nepiť, nejesť a nefajčiť. Osoby a zvieratá, u ktorých je známa precitlivenosť na insekticídy a alkohol, by nemali prísť do kontaktu s Frontline Combo Spot-On pre psy.

Spôsob podania: Pipetu držať kolmo hore. Poklepať na zúženú časť pipety a uistiť sa, že obsah zostal v hlavnej časti pipety. Odlomiť hrot pipety. Rozhrnúť srsť zvieraťa v oblasti kohútika pred lopatkami tak, aby bola viditeľná koža. Priložiť hrot pipety na kožu a niekoľkokrát stlačiť tak, aby sa obsah vyprázdnil priamo na kožu v jednom mieste.

Najvhodnejšia doba aplikácie je večer, aby prípravok počas noci zaschol a nedošlo ku kontaktu so zvieraťom.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u veterinárneho lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Obsah FRONTLINE Spot-on pre psy XL 1x pipeta 4,02 ml Charakteristika FRONTLINE Spot-on pre psy XL Účinná látka: Fipronilum 402,0 mg, jedna pipeta 4,02 ml. Roztok na vonkajšiu aplikáciu na kožu. Liečba a prevencia pri napadnutí blchami (Ctenocephalides spp.) a kliešťami (Rhipicephalus spp., Dermatocentor spp., Ixodes spp.). Liečba a kontrola alergie na blšie uhryznutie (FAD). Prevencia a liečba napadnutia švolami. Použitie Spôsob podania: Vonkajšia aplikácia na kožu. Jedna pipeta 4,02 ml (XL) pre psy so ž.hm. od 40 – 60 kg. Jedna pipeta 4,02 ml (XL) a jedna pipeta pre menšie psy sa použije pre psy s hmotnosťou nad 60 kg. Minimálna odporúčaná dávka je 6,7 mg fipronilu/kg ž.hm. Pipetu držať kolmo hore. Poklepať na zúženú časť pipety a uistiť sa, že obsah zostal v hlavnej časti pipety. Odlomiť hrot pipety. Rozhrnúť srsť zvieraťa v oblasti kohútika pred lopatkami tak, aby bola viditeľná koža. Hrot pipety priložiť na kožu a niekoľkokrát stlačiť tak, aby sa obsah vyprázdnil priamo na kožu na jednom mieste. Liečba po dobu 1 mesiaca sa odporúča v prípade vysokého rizika opakovaného napadnutia blchami, ak je pes alergický na blšie uhryznutie, v prípade nutnosti kontroly napadnutia kliešťami alebo pri častom kúpaní psa používaním hypoalergénnych alebo zvláčňujúcich šampónov. V oblastiach, kde nehrozí vážne napadnutie blchami alebo kliešťami, môže sa liek aplikovať každé 2 - 3 mesiace. Frontline spot-on pre psy sa môže aplikovať v období odchovu, gravidným sukám a sukám v laktácii.  Upozornenie Nepodávať chorým (systémové ochorenia, horúčka) alebo zvieratám v rekonvalescencii. Z dôvodu možných nežiaducich účinkov a mortality nesmie sa podávať králikom. Z dôvodu možného predávkovania nepodávať mačkám. Liek sa nesmie dostať do kontaktu s očami zvieraťa.

Frontline Spot On Dog XL nad 40 kg 1 ks Roztok v praktickej pipete k vonkajšej aplikácii na kožu zvieraťa. Určené na liečbu a prevenciu proti napadnutiu blchami, kliešťami a všenkami pre psa nad 40 kg. Liečba a kontrola alergie na blšie uhryznutie (FAD) u psov. Na použitie pre psov a šteňatá od 8 týždňov veku.

Roztok na vonkajšiu aplikáciu na kožu zvieraťa v pipete.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Veterinárne prípravky, vyrába ho značka Frontline, Merial, nájdete ho u predajcu Iliek.sk, MojaLekáreň.sk.

Produkt FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prípravky pre psov, patrí značke Frontline, Merial, nájdete ho u predajcu Iliek.sk, MojaLekáreň.sk.

Produkt FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml má EAN kód 3661103027980.

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml - parametre produktu

Účinná látkafipronilum
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku100mg / 1ml
Lieková formaroztok na vonkajšiu aplikáciu na kožu - na veterinárne použitie
Koľko dní Vám vydrží balenie30
KategóriaDrogéria, Kliešte, Antiparazitika, Pipety, Veterinárne prípravky, Prípravky pre psov
ZnačkaFrontline, Merial
E-shopIliek.sk, MojaLekáreň.sk
EAN3661103027980

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml - história ceny a dostupnosti

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml - ďalšie zaujímavé produkty

FRONTLINE Spot-on dog pipeta proti kliešťom a blchám pre psy XL 4,02ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?