Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige - popis produktu

Lesklá LED oblúková stojacia lampa Twiggy Wood s možnosťou zmeny farby svetla prostredníctvom smartfónu! Drevené tienidlo sa s pôsobivou ľahkosťou vznáša na oblúkovom ráme Twiggy Wood a šíri nepriame a priame svetlo. Obzvlášť v rohoch, kam celkové osvetlenie nedosahuje dostatočný dosah, je táto oblúková lampa ideálnym miestom použitia. Okrem toho môže používateľ prostredníctvom smartfónu plynule regulovať a nastavovať jas a farbu svetla. Univerzálne biele svetlo je vhodné na čítanie a podporu sústredenej práce, ale teplé biele svetlo je vhodnejšie na príjemnú atmosféru a spoločenské posedenia. Priložené protizávažia, ktoré sú pripevnené k hlave tienidla, umožňujú meniť výšku oblúkovej lampy. Dobre premyslený a s mnohými inteligentnými doplnkami Twiggy Wood presvedčí celým oblúkovým svietidlom. Architektonický dizajnér Marc Sadler navrhol rozšírenie série so svetlým dreveným odtieňom, aby do miestnosti preniesol prírodný nádych. Oblúková lampa je vhodná aj na použitie v hoteloch a verejných budovách. Špeciálne funkcie/kompatibilita: - Ovládanie a stmievanie pomocou bezplatnej aplikácie Casambi prostredníctvom smartfónu, tabletu alebo inteligentných hodiniek. - alternatívne možnosti ovládania prostredníctvom spínača Casambi Xpress a inteligentného spínača (k dispozícii samostatne) - nie je potrebný prístup na internet, pretože ovládanie funguje prostredníctvom technológie Bluetooth - Laditeľná biela 2 700 - 5 000 kelvinov - Prostredníctvom aplikácie Casambi možno spínať niekoľko svietidiel v skupine alebo scéne, a to aj na základe času (funkcia časovača)

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojacie lampy, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige - parametre produktu

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige - história ceny a dostupnosti

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Twiggy Wood MyLight stojaca CCT greige - ako nakúpiť najvýhodnejšie?