Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur - popis produktu

Inteligentné ovládané oblúkové svetlo LED Twiggy MyLight So stojacou lampou Twiggy MyLight LED môžete svetlo pohodlne ovládať z pohovky pomocou mobilného zariadenia. Umožňuje to ovládanie cez Bluetooth s bezplatnou aplikáciou Casambi. Okrem toho oblúková lampa ponúka priame a nepriame svetlo, ktoré cez difúzor svieti smerom nadol a nahor. Odtieň je prakticky nepriehľadný. Štyri protizávažia umožňujú variabilnú výšku svietidla Twiggy, a to priskrutkovaním závaží do hlavy svietidla. Twiggy MyLight možno použiť nielen v domácnosti, ale aj v hoteloch a čakárňach všetkých druhov. Dizajn pochádza od Marca Sadlera, ktorý rozširuje svoju sériu Twiggy o hodnotné komponenty. V prípade Twiggy MyLight je to modul LED, ktorý bol špeciálne vyvinutý spoločnosťou Foscarini a je vybavený vysokým podaním farieb. Špeciálne funkcie/kompatibilita: - Ovládanie a stmievanie pomocou bezplatnej aplikácie Casambi prostredníctvom smartfónu, tabletu alebo inteligentných hodiniek. - alternatívne možnosti ovládania prostredníctvom spínača Casambi Xpress a inteligentného spínača (k dispozícii samostatne) - nie je potrebný prístup na internet, pretože ovládanie funguje prostredníctvom technológie Bluetooth - prostredníctvom aplikácie Casambi je možné spínať niekoľko svietidiel v skupine alebo scéne, a to aj na základe času (funkcia časovača)

Produkt Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojacie lampy, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur patrí do skupiny produktov Stojace lampy, vyrába ho značka Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur - parametre produktu

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur - história ceny a dostupnosti

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Twiggy MyLight stojaca LED lampa purpur - ako nakúpiť najvýhodnejšie?