Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné - popis produktu

Teplá biela žiarivá závesná LED lampa Chouchin Bianco 3 od spoločnosti Foscarini z opálového skla Závesné svietidlo LED Chouchin Bianco 3 sa vyznačuje mimoriadne príjemným svetelným efektom. LED diódy zabudované v tienidle vyžarujú teplé biele svetlo s vernou farbou (CRI < 90) bez oslnenia do všetkých strán cez tienidlo z fúkaného opálového skla; povrch pod ním, napríklad stôl alebo pult, je osvetlený priamo cez otvor tienidla. Závesné svietidlo LED Chouchin Bianco 3 možno samostatne alebo v kombinácii s viacerými svietidlami v rovnakých alebo rôznych verziách použiť na osvetlenie najrôznejších priestorov. Francúzska dizajnérka Ionna Vautrin navrhla svietidlá pre taliansku spoločnosť Foscarini. Pri navrhovaní série svietidiel Chouchin sa inšpirovala tradičnými papierovými alebo bambusovými lampášmi, ktoré sa v Japonsku vešali pred krčmy alebo domy ako svetelné znamenia alebo talizmany pre šťastie. Chouchin Bianco 3 je dokonalým stelesnením ich vzhľadu ako rovnomerne žiariaca guľa - vysokokvalitný, štýlový zdroj svetla pre súkromné a verejné interiéry.

Produkt Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Foscarini, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Foscarini, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné - parametre produktu

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné - história ceny a dostupnosti

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné - ďalšie zaujímavé produkty

Foscarini Chouchin Bianco 3 LED závesné svietidlo, stmievateľné - ako nakúpiť najvýhodnejšie?