Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená - popis produktu

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená dvojité balenie formy na ľad s patentovaným spôsobom vyberaní kociek a viečkom Výrobca: JOSEPH JOSEPH Designer: Graeme Davies Popis tovaru: JOSEPH JOSEPH Quick Snap ™ Plus - forma na ľad s patentovaným spôsobom vyberaní jednotlivých kociek. Inovovaná forma na ľad QuickSnap ™ Plus má novo viečko, ktoré umožňuje skladanie foriem na seba, zamedzuje vyliatie vody a zabraňuje ľadovým kockám absorbovať pachy z chladničky. QuickSnap ™ Plus sa plnia vodou bežným spôsobom ako obyčajné formy na ľad. Ak potrebujete ľadové kocky vysypať, uvoľníte najprv ľadové zovretie pozdĺžnym skrútením celej formy. Následne uvoľňujete jednotlivé kocky stlačením spodných výstupkov v smere vyznačenom šípkou. QuickSnap umožňuje uvoľňovať jednotlivé kocky priamo do nápojov. Uvoľníte ak požadované množstvo kociek, môžete formu so zvyšnými kockami vložiť do mrazničky pre neskoršie použitie. Formu je možné umývať v umývačke. Veľkosť: 13 x 32.2 x 3.5 cm.

Produkt Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Formy na ľad, vyrába ho značka Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená - parametre produktu

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená - história ceny a dostupnosti

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Forma na ľad JOSEPH JOSEPH QuickSnap ™ Plus TwinPack, 2ks, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?