FORCE-3-point tension cord  for carrier Čierna

FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna

FORCE-3-point tension cord  for carrier Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna - popis produktu

Úchytka na bicykel Force guma upínacia 3:Prostredníctvom tejto praktickej upínacie gumy od spoločnosti Force sa vám podarí patrične pripevniť váš prevážaný náklad na nosič Force 22319, 22320. Elastická guma disponuje dĺžke 49 cm as koncovkami celkom 56 cm, avšak dá sa roztiahnuť v prípade väčšieho nákladu. Vďaka trom popruhom je umožnené bezpečné upevňovanie.Prostredníctvom tejto praktickej upínacej gumy od spoločnosti Force sa vám podarí patrične pripevniť váš prevážaný náklad na nosič Force 22319, 22320. Elastická guma disponuje dĺžkou 49 cm a s koncovkami celkom 56 cm, avšak dá sa roztiahnuť v prípade väčšieho nákladu. Vďaka trom popruhom je umožnené bezpečné upevňovanie. Dĺžka gumy:49 cmDĺžka s koncovkami:56 cmVhodné pre nosiče:Force 22319, 22320

Produkt FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna patrí do skupiny produktov Nosiče bicyklov, je v ponuke značky Force, farebný variant je ČIERNA, materiál je guma, Plast v ponuke e-shopu EXIsport.com/sk.

Produkt FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna má priradený EAN kód 8592627043024.

FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna - parametre produktu

FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna - história ceny a dostupnosti

FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FORCE-3-point tension cord for carrier Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?