FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz - popis produktu

Elegantné LED vonkajšie nástenné svietidlo Captain Flint W1 z mosadze Jednoduché, ale moderné LED vonkajšie nástenné svietidlo Captain Flint W1 sa skladá z elegantnej pravouhlej tyče, tienidla v tvare kužeľa a okrúhleho, nenápadného nástenného držiaka. Je vyrobený z mosadze a má difúzor z polykarbonátu odolný voči UV žiareniu. Tým sa zabezpečí rovnomerné rozptýlenie svetla bez oslnenia. Teplé biele svetlo LED diód vyžaruje smerom nadol, a tak priamo osvetľuje povrch podlahy. Kuželovité tienidlo je nepriehľadné a sústreďuje celý svoj účinok na bezpečné osvetlenie požadovaných oblastí. Či už na fasáde domu alebo vo vstupnom priestore - Captain Flint sa dá flexibilne použiť a ľahko sa inštaluje. Povrch z brúsenej mosadze mu dodáva ušľachtilý vzhľad a robí z neho skutočný pútač pozornosti vo vonkajších priestoroch, na ktoré je ideálne vybavený okrem iného vďaka vysokému stupňu krytia IP65. Pri navrhovaní tejto série svietidiel kládol dizajnér Michael Anastassiades veľký dôraz na optimalizáciu pôvodného interiérového svietidla z hľadiska materiálu, povrchu a priepustnosti tak, aby vznikol robustný výrobok, ktorý bude vonku dlho poskytovať potešenie. To sa mu podarilo, a tak je séria vonkajších svietidiel v absolútnej harmónii s prostredím a dokáže ho atmosféricky osvetliť tým, že s ním harmonicky splýva.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED nástenné svietidlá od značky FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED vonkajšie svietidlá od značky FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz - parametre produktu

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz - história ceny a dostupnosti

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

FLOS Captain Flint vonkajšie svetlo 2 700 K mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?