FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič - popis produktu

Camouflage 140 - okrúhle nástenné svietidlo LED do exteriéru s rôznymi povrchmi Okrúhle nástenné svietidlo LED Camouflage leží veľmi plocho pri stene a vyžaruje svetlo dozadu, čím vytvára jedinečný svetelný prstenec okolo svietidla a účinne tak osvetľuje fasádu. Okrúhly povrch svietidla bol navrhnutý inak. Pri verziách čadičový kameň, kameň Crema a betón bol tenký plát tohto materiálu nalepený na okrúhlu hliníkovú dosku pomocou mimoriadne odolného lepidla. Ostatné farebné verzie boli realizované dvojitým práškovým lakovaním. Predtým sa povrchy opieskovali, aby sa zabezpečila optimálna priľnavosť. Zatiaľ čo prvý epoxidový náter poskytuje ochranu pred mechanickými a chemickými vplyvmi, druhý práškový náter z polyesteru chráni pred UV žiarením a poveternostnými vplyvmi. K dispozícii je aj verzia len so základným náterom. Tú môžete ozdobiť vodovými farbami podľa vlastných predstáv alebo ju dokonca omietnuť. Upozornenie: Na montáž svietidla je potrebný transformátor. Tú a montážnu skrinku prispôsobenú svietidlu si môžete objednať priamo. V závislosti od počtu svietidiel a takto dosiahnutého celkového výkonu sú uložené rôzne riadiace zariadenia/transformátory. Ovládač je možné nainštalovať na diaľku alebo ho integrovať do zapustenej skrinky.

Produkt FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED nástenné svietidlá od značky FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič patrí do skupiny produktov LED vonkajšie svietidlá od značky FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič - parametre produktu

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič - história ceny a dostupnosti

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič - ďalšie zaujímavé produkty

FLOS Camouflage 140 zapustené LED svetlo čadič - ako nakúpiť najvýhodnejšie?