FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela - popis produktu

Dizajnové vonkajšie svietidlo Bellhop s LED - záruka atmosférického vonkajšieho svetla Vonkajšie nástenné svietidlo Bellhop s LED priťahuje pozornosť mäkkým, rozptýleným svetlom a zároveň vytvára dodatočnú bezpečnosť vo vonkajšom priestore. Dvaja dizajnéri Edward Barber a Jay Osgerby sú zodpovední za moderný dizajn, ktorý možno kombinovať s mnohými štýlmi fasád. Najdôležitejšiu úlohu v interiérovom a exteriérovom dizajne pripisujú svetlu, pretože dokáže vytvárať nálady a meniť atmosféru. Doteraz najvýznamnejším dielom dizajnérskej dvojice bola olympijská pochodeň pre Londýn v roku 2012. Barber

Produkt FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke FLOS, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED nástenné svietidlá od značky FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela patrí do skupiny produktov LED vonkajšie svietidlá od značky FLOS, v ponuke predajcu Svetla.sk.

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela - parametre produktu

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela - história ceny a dostupnosti

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela - ďalšie zaujímavé produkty

FLOS Bellhop vonkajšia nástenná, 4.000 K biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?