Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps - popis produktu

Flexit Gelacoll: výborná kĺbová výživa, ktorá chráni a regeneruje kĺby, ale zlepšuje aj kvalitu vlasov, kože a nechtov Flexit Gelacoll je kĺbová výživa určená dlhodobú ochranu kĺbov a dynamickú regeneráciu, navyše je vhodná aj ako prevencia. Tieto želatínové kapsule obsahujú vysokoúčinný hydrolyzát želatíny, obohatený o vitamín C, ktorý prispieva k štandardnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kostí a chrupaviek. Kolagénna bielkovina (hydrolyzát želatíny) je zdroj širokého spektra aminokyselín a peptidov, ktoré spolu pôsobia pri tvorbe kolagénu. Sú nevyhnutné pre správny vývoj, výživu a ochranu chrupaviek všetkých kĺbov, kvalitu vlasov, kože a nechtov.   Vo výrobku je použitý výhradne 97% enzymaticky štiepený hydrolyzát želatíny s vysokou biologickou hodnotou. Na rozdiel od nehydrolyzovaných bielkovín, ktoré musí organizmus v tráviacom trakte sám hydrolyzovať (štiepiť), je hotový hydrolyzát želatíny vysoko funkčný, okamžite využiteľný a ľahko stráviteľný.   Flexit Gelacoll a jeho výhody kvalitná kĺbová výživa podporuje obnovu chrupaviek, kĺbov a väziva zmierňuje opotrebovanie kĺbov pri fyzickej záťaži, najmä pri športe a nadváhe podporuje rast a kvalitu vlasov, kože a nechtov neobsahuje cukor   Zloženie Hydrolyzát želatíny, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), vitamín C (kyselina L-askorbová)   Dávkovanie Odporúčame užívať 4-6 kapsúl denne, rozdelených medzi jedlami. Pri športe, nadváhe a v prípade ťažšieho poškodenia kĺbov a spojivového tkaniva, pri zlom stave vlasov a nechtov užite 8 kapsúl denne medzi jedlami.   Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 1 dávka (8 kaps) Kalórie 12 kcal Bielkoviny 3,1 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Vláknina 0 g Sodík 0,002 g Hydrolyzát želatíny 2,6 g Vitamín C 120 mg   Upozornenie Výživový doplnok pre športovcov. Nie je určené pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosah detí! Nesmie sa používať ako náhradarozmanitej stravy. Skladujte v suchu pri teplotách do 25 °C, mimo dosah priameho slnečného žiarenia, chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.

Flexit Gelacoll je kĺbová výživa v praktických kapsulách. Nájdete v nej dobre vstrebateľný hydrolyzát želatíny, ktorý je známy svojím obsahom aminokyselín. V zložení sa nachádza tiež vitamín C. Ten prispieva k normálnej tvorbe kolagénu, ktorý je nevyhnutný pre správnu funkciu kostí, chrupaviek a kože. Produkt je tak ideálny pre všetkých ľudí, ktorí sa usilujú o maximálnu podporu pohybového aparátu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasová výživa, patrí pod značku NUTREND, farebný variant je Shadow, v ponuke predajcu Alza.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kĺbová výživa, patrí pod značku NUTREND, farebný variant je Shadow, v ponuke predajcu Alza.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Výživa pre športovcov, patrí značke NUTREND, farebný variant je Shadow v ponuke e-shopu Alza.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps popisuje EAN kód 8594073170712.

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps - parametre produktu

Brutto váha0.248000
ZnačkaNutrend
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)Nutrend Flexit Gelacoll
Dĺžka9.000000
Šírka9.000000
Výška18.000000
Netto váha0.230000
HS kód21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Príchuťbez príchute
Kapsule360 kaps.
Farbashadow
Počet kusov v balení12
Formakapsulovaný
Zmeszmes
Vegetariánskynie
Vegánskynie
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
BIOnie
Bez GMOnie
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
KategóriaVlasová výživa, Kolagén, Kĺbová výživa, Výživa pre športovcov
ZnačkaNUTREND
FarbaShadow
E-shopAlza.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu
EAN8594073170712

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps - história ceny a dostupnosti

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps - ďalšie zaujímavé produkty

Flexit Gelacoll - Nutrend, bez príchute, 360cps - ako nakúpiť najvýhodnejšie?