Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml - popis produktu

Fľaša značky Equa. Fľaša na vodu z limitovanej kolekcie Esprite. Eku fľašu tvorí priesvitný materiál. Zdobí ho iba logo značky. Uzatvára sa jednoduchým spôsobom pomocou šrubovacieho vrchnáka v bielej farbe. Zdravá fľaša s objemom 600 ml je vyrobená z odolného materiálu Tritan. Špeciálny materiál odolá teplote do 100 stupňov Celzia. Neobsahuje ani škodlivé látky ako napr. BPA. Fľaša Equa sa ľahko umýva vďaka hrubému hrdlu. Vonkajší povrch fľaše tvorí jemná silikónová vrstva, a preto takáto fľaša nie je vhodná do umývačky riadu.Fľaša s popruhom na ruku má všestranné využitie. Fľaša na vodu pre deti do školy sa môže využiť aj na kávu a čaj. Je perfektnou voľbou do školy, do práce, na výlety aj na šport.  Detaily produktu:plastová fľaša na vodubez škodlivých látok, BPA freešrubovací uzáver výborne tesníľahko sa čistínie je vhodná do umývačky riaduodolá teplote do 100 stupňov Celziapopruh na rukuvýška: 21 cmpriemer: 7 cmobjem: 600 ml

Aj vy preferujete zdravý životný štýl a doma Vám ešte chýba zdravá fľaša? Máme pre Vás riešenie! Zdravá fľaša EQUA je tu práve pre Vás. Štýlový dizajn a jej praktické vlastnosti z nej robia Vášho nového spoločníka do práce, na šport, do školy a škôlky, na cesty, skrátka na každý deň. Fľaša s objemom 600 ml je vyrobená zo špeciálneho materiálu Tritan, ktorý odoláva teplotám až do 100 stupňov celzia, takže je vhodná tak na teplé nápoje (káva, čaj) ako aj studené (voda, džús). Zdravá fľaša EQUA je vyrobená z organických materiálov a neobsahuje žiadne škodlivé látky ako napríklad BPA, ktoré sa nachádza v niektorých plastoch. Vďaka širokému otvoru fľaše je údržba veľmi jednoduchá a ľahko ju umyjete aj ručne. 

Materiál: Eastman Tritan, plast BPA free.

Upozornenie: Môžete ju umývať ručne, ale aj v umývačke riadu.

Obsah: 600 ml

Produkt Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml patrí do skupiny produktov Fľaše na vodu od značky BELLA, EQUA, je vyrobený vo veľkosti 600 ml, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu Eastman Tritan, nájdete ho u predajcu Vitanella.sk, EXIsport.com/sk, Bagabaga.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, male.

Tento produkt nájdete v skupine Fľaše na pitie, je v ponuke značky BELLA, EQUA, je vyrobený vo veľkosti 600 ml, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu Eastman Tritan v ponuke e-shopu Vitanella.sk, EXIsport.com/sk, Bagabaga.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, male.

Produkt Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml patrí do skupiny produktov Zdravé fľaše od značky BELLA, EQUA, je vyrobený vo veľkosti 600 ml, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu Eastman Tritan, nájdete ho u predajcu Vitanella.sk, EXIsport.com/sk, Bagabaga.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, male.

Produkt Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml je označený EAN kódom 3830054680456.

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml - parametre produktu

FarbaBiela
Objem0,6L
PohlavieUnisex
Obdobie použitiaceloročne
OznačenieNovinka
OznačenieVernostné ceny
Materiálové zloženieEastman Tritan
ŠportDoplnky - športové vybavenie
SeasonSS24
Seo CategoriesFľaša
Druh športuDoplnky
sub_activityaccessoryhardware PAC
new_groupbottle-HW
new_subgroupbottle-HW BTL
eshop_dafault_categoryHome | Športy | Doplnky | Fľaše a termosky | Fľaše
tovar_modelPlain White, 600 ml
rc_nadkarty818294###
dk_podkartyEQ.PWH6
weight0.300000
Zasoba10
Určenieunisex
Hmotnosť0.300000
MateriálEastman Tritan
KategóriaFitness, Fľaše, Fľaše na vodu, Fľaše na pitie, Zdravé fľaše
ZnačkaBELLA, EQUA
Veľkosť600 ml
Farbabiela
MateriálEastman Tritan
Určeniefemale, male
E-shopVitanella.sk, EXIsport.com/sk, Bagabaga.sk, Notino.sk
EAN3830054680456

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml - história ceny a dostupnosti

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Equa Plain fľaša na vodu farba White 600 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?