Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml - popis produktu

Fľaše EQUA STARDUST vznikli v slovinskom dizajnerskom štúdiu Desnahemisfera. Sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Fľaše EQUA STARDUST majú objem 550 ml a sú 100% vodotesné. Silikóný spodok dotvára dizajn fľaše a zároveň zabezpečuje aj jej ochranu. Fľaše EQUA STARDUST sú jedinečné ako padajúca hviezda, ich minimalistický dizajn zaujme už na prvý pohľad. Celkovo pozitívny dojem z fľaše umocňujú pozlátené vrchnáčiky. Urobte radosť sebe, alebo obdarujte darčekom svojich blízkych.

Hmotnosť: 300

Rozmery: výška 225 mm, priemer 80 mm

Objem: 550

Materiál: borosilikátové sklo

Vrchnák: šróbovací závit

 

Equa Sklenená fľaša Infinity je ručne fúkaná, sústredí sa na minimalistický dizajn a kvalitné remeselné spracovanie. Maximálny dôraz je kladený na ergonómiu - dobré držanie vďaka prehnutému tvaru a pohodlné pitie vďaka širokému hrdlu. Nerezové viečko so silikónom neprepustí ani kvapôčku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fľaše na vodu od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 550 ml a je navrhnutý female, male, unisex.

Produkt Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zdravé fľaše od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 550 ml a je navrhnutý female, male, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Sklenené fľaše, patrí pod značku EQUA, vo veľkosti 550 ml a je dizajnovaný female, male, unisex.

Produkt Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml popisuje EAN kód 3830054686892.

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml - parametre produktu

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml - história ceny a dostupnosti

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Equa Glass sklenená fľaša na vodu farba Infinity 550 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?