Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml - popis produktu

Fľaša značky Equa. Fľaša Dandelion je z limitovanej edície Illusion. Fľaša na vodu a iné nápoje má hravý dizajn farebných púpav. Vo vrchnej časti eko fľaše je logo značky. Uzatvára sa pomocou praktického šrubovacieho uzáveru. Zdravá fľaša s objemom 600 ml je vyrobená z odolného materiálu Tritan. Špeciálny materiál odolá teplote do 100 stupňov Celzia. Neobsahuje ani škodlivé látky ako napr. BPA. Fľaša Equa sa ľahko umýva, môžete ju umývať aj v umývačke riadu.Fľaša s popruhom na ruku má všestranné využitie. Je vhodá aj ako fľaša na vodu pre deti do školy, no môžete v nej mať aj kávu a čaj. Je ideálnou voľbou do školy, do práce, na výlety aj na šport. Detaily produktu:plastová fľaša na vodubez škodlivých látok, BPA freešrubovací uzáver výborne tesníľahko sa čistívhodná do umývačky riaduodolá teplote do 100 stupňov Celziapopruh na rukuvýška: 21 cmpriemer: 7 cmobjem: 600 ml

Equa Mint Blossom je praktická a odolná fľaša s originálnym dizajnom z ľahkého plastu pre opakované použitie na studené i teplé nápoje. Vhodné aj pre deti. BPA free

Tento produkt nájdete v skupine Fľaše na vodu od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 600 ml, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu Eastman Tritan, nájdete ho u predajcu Notino.sk a je navrhnutý pre deti, unisex.

Produkt Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml patrí do skupiny produktov Fľaše na pitie, je v ponuke značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 600 ml, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu Eastman Tritan v ponuke e-shopu Notino.sk a je navrhnutý pre deti, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zdravé fľaše od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 600 ml, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu Eastman Tritan, nájdete ho u predajcu Notino.sk a je navrhnutý pre deti, unisex.

Produkt Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml má priradený EAN kód 3830054680289.

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml - parametre produktu

PohlavieUnisex
Obdobie použitiaceloročne
FarbaBiela
Určenieunisex
Druh športuDoplnky
Objem0,6L
Hmotnosť0.300000
MateriálEastman Tritan
ŠportDoplnky - športové vybavenie
SeasonAW22-23
KategóriaPlášte, Fľaše, Nápoje, Drogéria, Termosky, Fľaše na vodu, Fľaše na pitie, Zdravé fľaše, Slamky, Plastové fľaše
ZnačkaEQUA
Veľkosť600 ml
Farbabiela
MateriálEastman Tritan
Určeniepre deti, unisex
E-shopNotino.sk
EAN3830054680289

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml - história ceny a dostupnosti

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 600 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?