Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml - popis produktu

Equa Kids, 400 ml, Detské fľašky a hrnčeky pre mužov, Dodržovanie pitného režimu je pre správne fungovanie organizmu dôležité. Fľaša na vodu Equa Kids vám umožní mať obľúbený nápoj vždy poruke, či už pri práci, učení alebo cvičení. Zabráňte dehydratácii a nezabúdajte si dopĺňať tekutiny po celý deň. Vlastnosti: na tréning aj na cesty dokonale tesniaci vrchnáčik bráni vyliatiu obsahu ľahká údržba a čistenie trendy dizajn Zloženie: BPA free plast

Praktická, odolná fľaša s originálnym dizajnom z ľahkého plastu pre opakované použitie na studené aj teplé nápoje. Sú vhodné aj pre deti. BPA free.

Tento produkt nájdete v skupine Fľaše na vodu od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 400 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Bagabaga.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml patrí do skupiny produktov Fľaše na pitie, je v ponuke značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 400 ml v ponuke e-shopu Notino.sk, Bagabaga.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zdravé fľaše od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 400 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Bagabaga.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml je označený EAN kódom 3830054680296.

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml - parametre produktu

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml - história ceny a dostupnosti

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Equa Kids fľaša na vodu pre deti Dandelion 400 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?