EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml - popis produktu

Kolekcia fliaš EQUA ACTIVE bola vytvorená pre aktívnych, športovo založených ľudí, ktorí majú radi každodenný pohyb a zdravý životný štýl. Fľaša sa výborne sadne do dlane, je vyrobená z kvalitného borosilikátového skla, ktoré je ľahké a odolné. Silikónové prvky dotvárajú skvelý dizajn fľaše EQUA ACTIVE a zároveň zvyšujú ochranu fľaše pred prípadnými nárazmi. Pre tých ktorý chcú byť sú cool a crazy! Každá fľaša obsahuje aj silikónový prúžok, ktorý môžete nosiť na zápästí. Stačí ak budete mať fľašu EQUA ACTIVE v posilňovni, vo fitness, alebo pri akejkoľvek športovej aktivite, silikónový prúžok na ruke Vám pripomenie, že je potrebné dodržiavať pitný režim. Be cool, be crazy s fľašou EQUA ACTIVE.

Equa Sklenená fľaša Esprit Feather je ručne fúkaná, sústredí sa na minimalistický dizajn a kvalitné remeselné spracovanie. Maximálny dôraz je kladený na ergonómiu - dobré držanie vďaka prehnutému tvaru a pohodlné pitie vďaka širokému hrdlu. Nerezové viečko so silikónom neprepustí ani kvapôčku.

Ekologická sklenená fľaša z odolného a ľahkého skla s minimalistickým dizajnom pre zdravý pitný režim.

Produkt EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml patrí do skupiny produktov Fľaše na pitie, je v ponuke značky EQUA v ponuke e-shopu Bagabaga.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zdravé fľaše od značky EQUA, nájdete ho u predajcu Bagabaga.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové fľaše, vyrába ho značka EQUA, nájdete ho v e-shope Bagabaga.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml má priradený EAN kód 3830054688964.

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml - parametre produktu

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml - história ceny a dostupnosti

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml - ďalšie zaujímavé produkty

EQUA Sklenená fľaša Active Peach 550 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?