Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml - popis produktu

Kolekcia fliaš EQUA ACTIVE bola vytvorená pre aktívnych, športovo založených ľudí, ktorí majú radi každodenný pohyb a zdravý životný štýl. Fľaša sa výborne sadne do dlane, je vyrobená z kvalitného borosilikátového skla, ktoré je ľahké a odolné. Silikónové prvky dotvárajú skvelý dizajn fľaše EQUA ACTIVE a zároveň zvyšujú ochranu fľaše pred prípadnými nárazmi. Pre tých ktorý chcú byť sú cool a crazy! Či už ste v posilňovni, vo fitness, alebo pri akejkoľvek športovej aktivite, fľaša EQUA ACTIVE Vám pripomenie, že je potrebné dodržiavať denno-denný pitný režim. Be cool, be crazy s fľašou EQUA ACTIVE.

Equa Active, 550 ml, Fitness vybavenie pre mužov, Dodržovanie pitného režimu je pre správne fungovanie organizmu dôležité. Fľaša na vodu Equa Active vám umožní mať obľúbený nápoj vždy poruke, či už pri práci, učení alebo cvičení. Zabráňte dehydratácii a nezabúdajte si dopĺňať tekutiny po celý deň. Vlastnosti: na tréning aj na cesty dokonale tesniaci vrchnáčik bráni vyliatiu obsahu ľahká údržba a čistenie trendy dizajn Zloženie: sklo

Produkt Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml patrí do skupiny produktov Fľaše na vodu od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 550 ml, nájdete ho u predajcu Bagabaga.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, male.

Tento produkt nájdete v skupine Zdravé fľaše od značky EQUA, je vyrobený vo veľkosti 550 ml, nájdete ho u predajcu Bagabaga.sk, Notino.sk a je navrhnutý female, male.

Produkt Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml patrí do skupiny produktov Športové fľaše, vyrába ho značka EQUA vo veľkosti 550 ml, nájdete ho v e-shope Bagabaga.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, male.

Produkt Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml označuje EAN kód 3830054688933.

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml - parametre produktu

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml - história ceny a dostupnosti

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Equa Active sklenená fľaša na vodu Black 550 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?