ACRA Fitness trampolína 100 cm

ACRA Fitness trampolína 100 cm

ACRA Fitness trampolína 100 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ACRA Fitness trampolína 100 cm - popis produktu

Fitness trampolína ACRA 100 cm:Trampolína je obľúbená cvičebná pomôcka nenáročná na priestor. Možnosť použitia je v telocvičniach alebo aj doma. Pri výrobe trampolín je kladený dôraz na maximálnu odolnosť materiálov aj pri vystavení trampolíny extrémnym podmienkam. Kľúčové vlastnosti a vybavenie Fitness trampolíny ACRA Priemer 100 cm, nosnosť 100 kgSkladovanie je možné v rozloženom stave po odskrutkovaní kovových nožičiekMaximálny stupeň bezpečnosti potom zaisťuje mäkký obvodový vankúš chrániaci proti nárazu.UpozornenieJe potrebné mať okolo seba dostatočne voľný priestor – aspoň 1,5 – 2 m okolo trampolíny a výšku do stropu aspoň 3 metre. Pri cvičení je nutné dbať na bezpečnosť, deti by mali cvičiť iba pod dohľadom dospelej osoby.

Tento produkt nájdete v skupine Fitness pomôcky, je v ponuke značky Acra, Acra Sport, CorbySport.

Produkt ACRA Fitness trampolína 100 cm patrí do skupiny produktov Športové pomôcky, patrí značke Acra, Acra Sport, CorbySport.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fitness trampolíny, patrí značke Acra, Acra Sport, CorbySport.

Produkt ACRA Fitness trampolína 100 cm je označený EAN kódom 8595042726411.

ACRA Fitness trampolína 100 cm - parametre produktu

ACRA Fitness trampolína 100 cm - história ceny a dostupnosti

ACRA Fitness trampolína 100 cm - ďalšie zaujímavé produkty

ACRA Fitness trampolína 100 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?