Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 91,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN - popis produktu

Interaktívny stolík Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Interaktívny stôl Fisher-Price Psíkov stolček Smart Stages CZ / ENJe už vášmu drobčekovi viac ako pol roka? A začína sa čoraz viac zaujímať o svet okolo seba? Potom mu doprajte množstvo nových vizuálnych, zvukových a hmatových podnetov na interaktívnej hračke od renomovanej značky Fisher-Price. Interaktívny stôl Fisher-Price Psíkov stolčekprerozpráva vašim deťom veľabásničiek a pesničiek, zoznámia ich s kompletnou abecedou, naučia farby alebo počítanie. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kľúčové vlastnostiPsíkov farebný stolček s nepreberným počtom aktivít a hierPesničky, zvuky, melódieRozpoznávanie farieb a číselDidaktická hračka na zábavné rozvíjanie detskej motoriky, logického myslenia a riešenie problémovDeti si užijú veľa zábavy a dobrodružstvaVhodný pre deti od 6 mesiacovNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Veľa nových podnetov na objavovaniePodporte rozvoj jemnej aj hrubej motoriky vašich najmenších. Interaktívny stôl Fisher-Price Psíkov stolček Smart Stages je vhodný pre deti už od 6 mesiacov. Nohy stolíka je možné jednoducho zložiť a položiť hraciu dosku na zem k batoľaťu. Ponúkne im hneď 4 atrakcie – zoo, farmu, trh a domček malého šteniatka. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hudba, počítanie aj abecedaNa rozvoj hrubej motoriky a motiváciu k stavaniu na nožičky určite zafunguje séria tlačidiel, ale aj pesničiek, riekaniek a pod. Pesničky a frázy spustíte v 3 úrovniach (podľa veku dieťaťa). Deti sa s nimi učia písmená, protiklady, farby, tvary, zvieratá, pozdravy aj čísla a počítanie. Interaktívny stôl Fisher-Price Psíkov stolček Smart Stages tiež svieti a uprostred je umiestnený telefón na hranie.

Interaktívny stolík Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN:Hledáte hračku do zbierky svojho dieťaťa? Určite vás zaujme didaktická hračka plná hier a aktivít od Mattel Fisher Prince v podobe Pejskové stolčeku.Hľadáte hračku do zbierky svojho dieťaťa? Určite vás zaujme didaktická hračka plná hier a aktivít od Mattel Fisher Prince v podobe psíkovho stolčeku. Hračka je výbornou pomôckou, na ktorej sa deti zábavnou formou učia veľa nových vecí. Vďaka hraniu sa rozvíja ich motorika, logické myslenie a riešenie problémov. Stolček ponúka množstvo aktivít. Môžete roztočiť valček so zvieratkami a počúvať pesničky o zvieratkách alebo stláčať tlačidlá a učiť sa názvy rôznych tvarov a to nielen v slovenčine, ale aj v angličtine. Ak budete otvárať a zatvárať vrátka od stodoly, zakaždým vás pozdraví iné zvieratko. Naopak otváraním a zatváraním vrátok od domčeka počujete psíkovu pesničku o abecede. Na malom piánku sa vaše dieťatko naučí rozoznávať čísla, farby a názvy druhov jedál. V neposlednom rade, ak prepnete svietiaci prepínač, naučíte sa rôzne protiklady slov. S psíkovym stolčekom si užijete plno zábavy!Kľúčové vlastnostiPsíkov farebný stolček s nepreberným počtom aktivít a hierPesničky, zvuky, melódieRozpoznávanie farieb a číselDidaktická hračka pre zábavné rozvíjanie detskej motoriky, logického myslenia a riešenia problémovDeti si užijú veľa zábavy a dobrodružstva

Produkt Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Fisher-Price, Mattel, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hracie stolíky od značky Fisher-Price, Mattel, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN má priradený EAN kód 887961334524.

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN - parametre produktu

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN - história ceny a dostupnosti

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN - ďalšie zaujímavé produkty

Fisher-Price Psíkov stolík Smart Stages CZ/EN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?