fischer FID 50 príchytka do polystyrénu

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu - popis produktu

Súprava spojovacieho materiálu fischer FID 50 príchytka do polystyrénu: Sadu spojovacieho materiálu Fischer FID 50 využijete pri upevnení ľahkých predmetov na omietnuté a neomietnuté izolačné dosky z polystyrénu a polyuretánu. Vhodné pre skrutky s priemerom 4,5 – 5 mm s možnosťou osadenia ručne alebo aku skrutkovača. Kľúčové vlastnosti sady spojovacieho materiálu Fischer FID 50Sada hmoždiniek Fischer FID 50 na upevnenie ľahkých predmetov na dosky z polystyrénuVhodné na kotvenie dielov bez tepelných mostovJednoduchá montáž s vrutmi s priemerom 4,5 – 5 mmDĺžka hmoždinky:50 mm

Upevnenie do izolácii Fischer FID sa používa na montáž ľahkých prvkov na penové a polyuretánové izolačné dosky s omietkou alebo bez omietky. Upevnenie Fischer FID je možné zaskrutkovať ručne alebo pomocou skrutkovača. Do materiálu izolačnej dosky sa zarezáva špeciálna špirála. Prvky ako poštové schránky, lampy a snímače pohybu je možné pripevniť pomocou skrutiek 6 mm.

Tento produkt nájdete v skupine Spojovací materiál od značky Fischer, Fischer hmoždinky v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Produkt fischer FID 50 príchytka do polystyrénu má EAN kód 4048962059250.

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu - parametre produktu

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu - história ceny a dostupnosti

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu - ďalšie zaujímavé produkty

fischer FID 50 príchytka do polystyrénu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?