fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák - popis produktu

Súprava spojovacieho materiálu fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák:Sadu spojovacieho materiálu Fischer DuoPower 5 × 25 využijete pri upevnení rôznych predmetov do stavebného materiálu s požiadavkou na vysokú mieru nosnosti. Kombinácia dvoch rôznych materiálov zaručuje optimálnu pozíciu hmoždinky vo vyvŕtanom otvore a umožňuje perfektné zabezpečenie háku. Balenie obsahuje 8 ks hmoždiniek a 8 ks potrebných hákov.Kľúčové vlastnosti univerzálnych hmoždiniek a hákov Fischer DuoPower 5 × 25Sada hmoždiniek Fischer DuoPower 5 × 25 na upevnenie predmetov v rôznych stavebných materiálochPraktické balenie univerzálnych hmoždiniek a hákov na maximálnu nosnosťŠpeciálne vyhotovenie na vysokú kotviacu hĺbkuKombinácia dvoch rôznych materiálov na maximálny výkonDĺžka hmoždinky:25 mmPriemer háku:5 mmBalenie:8 + 8 ks

Produkt fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák patrí do skupiny produktov Spojovací materiál od značky Fischer hmoždinky.

Produkt fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák má priradený EAN kód 4048962237214.

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák - parametre produktu

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák - história ceny a dostupnosti

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák - ďalšie zaujímavé produkty

fischer DUOPOWER 5 × 25 univerzálna príchytka + hák - ako nakúpiť najvýhodnejšie?