FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý - popis produktu

Filofax Notebooky ponúkajú jednoduchosť poznámkového bloku spojenú s voľnosťou personalizácie. Pevné dosky z príjemného materiálu, dvojitá krúžková väzba a zatváranie na gumu - to sú poznávacie znaky týchto poznámkových blokov. To najväčšie kúzlo sa však ukrýva vnútri. Vďaka unikátnej a chytrej konštrukcii si jednoducho môžete pridať, odobrať alebo premiestniť jednotlivé stránky podľa ľubovôle. Táto základná kolekcia týchto unikátnych poznámkových blokov. Dosky sú z veľmi príjemného materiálu, ktorý svojím vzhľadom pripomína kožu. Praktické je elastické zatváranie na gumu. Vlastnosti: dvojitá drôtená väzba rozraďovače s vreckom pravítko/záložka stránky sú kompatibilné so všetkými Notebookmi veľkosti A5 a A4 dostupné náhradné náplne a doplnkové príslušenstvo elastické zatváranie na gumičku

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý Poznámkový blok formátu A5, v krúžkovej väzbe, ktorý umožňuje vybrať a opätovne vrátiť listy a ohnúť dosky o 360 °. Blok obsahuje 56 linkovaných listov, oddelených 4 farebnými rozdeľovníkmi ( jeden s vreckom ) a pravítko, ktoré slúži aj ako záložka. Praktické uzatváranie gumeným pásikom vo farbe dosiek. Vyhotovené zo syntetickej kože, príjemnej na dotyk.

Kvalitný modrý zápisník vo veľkosti A5 s príjemným povrchom dosiek pripomínajúci kozu od tradičnej anglickej značky Filofax.

Produkt FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý je označený EAN kódom 5015142235611.

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý - parametre produktu

Autor
KategóriaNotebooky
EAN5015142235611

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý - história ceny a dostupnosti

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý - ďalšie zaujímavé produkty

FILOFAX - Poznámkový blok A5, modrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?