FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz - popis produktu

Pohybový senzor FIBARO pohybový snímač:FIBARO pohybový senzor pri absencii pohybu v dome spolu s Home Center spustí vopred nastavený scenár: upozorní vás alebo sám automaticky aktivuje alarm, zavrie okná, zhasne svetla, vypne nepotrebné zariadenia a zníži teplotu vykurovania. Vďaka ultra citlivému senzoru rozozná pohyb domácich maznáčikov od pohybu ľudí. Nemusíte sa tak báť zbytočných poplachov. Rozozná dokonca aj počet osôb. Ak je vás v miestnosti viac, môže sa napríklad zvýšiť výkon ventilácie. Vypne nočné lampičky potom, čo vaše dieťa zaspí. Vaše dieťa sa nebude báť a vy sa nebudete musieť starať o účty za elektrinu. Pokročilé nastavenia umožní pri prebudení zapnúť stlmené svetlo a zahrať obľúbenú uspávanku.vypnutévypnutéZariadenie podporuje Apple HomeKitPo vybalení snímača Fibaro z krabice ho môžete jednoducho pripojiť k Apple HomeKit. Stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu FIBARO a prispôsobiť si systém tak, aby vyhovoval vašim osobným potrebám. Znovuobjavte svoj domov prostredníctvom tejto jedinečnej modernej technológie.Pripomenie vám aktivovanie alarmuFIBARO pohybový senzor pri absencii pohybu v dome spolu s Home Center spustí vopred nastavený scenár: upozorní vás alebo sám automaticky aktivuje alarm, zavrie okná, zhasne svetlá, vypne nepotrebné zariadenia a zníži teplotu vykurovania.vypnutévypnutéSpozná, kto sa hýbeVďaka ultra citlivému senzoru rozozná pohyb domácich maznáčikov od pohybu ľudí. Nemusíte sa tak báť zbytočných poplachov. Rozozná dokonca aj počet osôb. Ak je vás v miestnosti viac, môže sa napríklad zvýšiť výkon ventilácie.Inteligentná pestúnkaVypne nočné lampičky po tom, čo vaše dieťa zaspí. Vaše dieťa sa nebude báť a vy sa nebudete musieť starať o účty za elektrinu. Pokročilé nastavenie umožní pri prebudení zapnúť stlmené svetlo a zahrať obľúbenú uspávanku.vypnutévypnutéRegulácia teplotyTeplota na úrovni stropu sa líši od teploty pri podlahe. Ak máte detektor na strope, je možné ho ľahko nastaviť, aby tento rozdiel bral do úvahy a kúrenie bolo presné. Pre efektívnu reguláciu teploty spolupracujú rôzne moduly so snímačom teploty v miestnosti.Pokročilý ochrancaDetektor pohybu je sám vybavený ochranou proti krádeži. Akýkoľvek pokus ho premiestniť alebo zmeniť uhol jeho pohľadu spustí poplach a vy o tom budete vedieť okamžitou notifikáciou. Ako jeden z mála produktov svojho druhu dokáže spolu s pohybom detekovať aj zemetrasenie.vypnutévypnutéVždy vie, čo robiťPonúka nekonečné možnosti pri integrácii s ďalšími zariadeniami. Ráno spozná, že vstávate, spustí hudbu a roztiahne žalúzie, vyvetrá, stačí nastaviť. Vo večerných hodinách môže automaticky zapnúť svetlá, spustiť záznam a poslať video z kamery do vášho mobilného telefónu.

Fibaro Pohybový Senzor je HomeKit zariadenie obsahujúce viacero senzorov a využíva Bluetooth low energy technológiu Popri detekcii pohybu, meria aj teplotu a intenzitu svetla Vstavaný akcelerometer deteguje manipuláciu so zariadením Každý pohyb je zachytený, Pohybový Senzor bude...

Produkt FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz patrí do skupiny produktov Detektory pohybu, je v ponuke značky FIBARO v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz má EAN kód 5905279987470.

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz - parametre produktu

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz - história ceny a dostupnosti

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz - ďalšie zaujímavé produkty

FIBARO FGBHMS-001 HomeKit pohyb. Senz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?