FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 68,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen - popis produktu

Detektor hladiny vody FIBARO Flood Sensor:Detektor zaplavenia stačí vybaliť a môžete ho zašať používať. Vďaka bezdrôtovej komunikácii a napájaniu batériami s výdržou až 2,5 roka nemusíte nič inštalovať. Krásny dizajn z neho urobí ozdobu vášho domova. Teleskopické sondy pozlátené 24 karátovým zlatom sú ultracitlivé, odolné voči korózii a pracujú aj na nerovnom povrchu. Jednotka vás upozorní pri otvorení či poškodení krytu. Snímač náklonu a zmeny polohy vás upozorní pri neúmyselnej manipulácii. Kryt detektora je odolný voči nárazu, tlaku a vode.vypnutévypnutéZariadenie podporuje Apple HomeKitPo vybalení snímača Fibaro zo škatule ho môžete jednoducho pripojiť k Apple HomeKit. Stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu FIBARO a prispôsobiť si systém tak, aby vyhovoval vašim osobným potrebám. Majte prehľad o vašom domove vďaka tejto jedinečnej modernej technológii.Jednoducho fungujeDetektor zaplavenia stačí vybaliť a môžete ho rovno použiť. Vďaka bezdrôtovej komunikácii a napájaniu batériami s výdržou až 2,5 roka nemusíte nič inštalovať. Krásny dizajn z neho urobí ozdobu vášho domova.vypnutévypnutéNeunikne mu ani kvapkaTeleskopické sondy pozlátené 24 karátovým zlatom sú ultracitlivé, odolné voči korózii a pracujú aj na nerovnom povrchu.Spoľahlivý za všetkých okolnostíJednotka vás upozorní pri otvorení či poškodení krytu. Snímač náklonu a zmeny polohy vás upozorní pri neúmyselnej manipulácii. Kryt detektora je odolný voči nárazu, tlaku a vode.vypnutévypnutéPrispôsobí sa aj náročnýmProstredníctvom mobilnej aplikácie FIBARO sa pohodlne a veľmi rýchlo spojíte so záplavovým čidlom. Bezdrôtové spojenie umožňuje jednoduché ovládanie aj preposielanie správ cez viac modulov.Kombinuje niekoľko zariadeníSnímač teploty výrazne rozširuje využiteľnosť tohto zariadenia. Vonku sa postará o detekciu námrazy a môže spustiť vyhrievanie príjazdovej cesty. Vo vnútri pomôže pri regulácii podlahového vykurovania pre optimálnu teplotu a správneho času pre vypnutie.vypnutévypnutéUpozorní vás včasV prípade udalosti vás upozorní LED signalizácia zmenou farby a prípadne aj vstavaná siréna zvukom. Zároveň sa môže spustiť domový alarm a ak nie ste doma, dostanete okamžite správu na telefón.

Fibaro Flood Sensor je HomeKit zariadenie na detekciu úniku vody využívajúce technológiu Bluetooth low energy. Zariadenie posiela notifikáciu pri záplave, vždy keď je zistení únik vody medzi zlatými sondami. Popri detekcii záplavy, zariadenie taktiež meria okolitú teplotu.

Produkt FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen popisuje EAN kód 5905279987487.

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen - parametre produktu

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen - história ceny a dostupnosti

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen - ďalšie zaujímavé produkty

FIBARO FGBHFS-101 HomeKit záplav. Sen - ako nakúpiť najvýhodnejšie?