FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor - popis produktu

Senzor na dvere a okná FIBARO na okno a dvere:Magnetický kontakt je možné ľahko prepojiť s existujúcim zabezpečovacím systémom či si s jeho pomocou vytvoriť vlastný jednoduchý alarm. Žiadne dvere ani okno tak nikto neotvorí, bez toho aby ste o tom vedeli. Eliminujete riziko vysokých platieb za energie kvôli zbytočnému kúrenie či chladenie miestností. Magnetický kontakt v spojení so snímačom teploty (možno dokúpiť samostatne) rozšíri možnosti inteligentnej regulácie teploty. Montáž modulu je veľmi jednoduchá aj vďaka tomu, že ide najmenší prvok tohto typu dostupný na trhu. Vybaľte ho z krabice, aktivujte a prilepte na miesto. Vďaka nízkej spotrebe si s batériou vystačia dva roky a sám s predstihom upozorní na vybitie.vypnutévypnutéMagnetický kontaktZistí, či sú dvere či okná zatvorené alebo otvorené. Otvorené okno vypne kúrenie či klimatizáciu. Vstup do miestnosti automaticky zapne osvetlenie. Pri odchode viete, či ste niekde nezabudli zavrieť.vypnutéTeplotný snímačNa senzor na okná a dvere je možné pripojiť snímač teploty DS18B20 (predávame samostatne). Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá: zasuniete tri káble a zafixujete ich pomocou skrutiek.vypnutéBinárny vstupCez tento modul môžete spustiť ľubovoľné funkcie. Akonáhle senzor pripojíte k obyčajnému vypínaču, môže prostredníctvom neho ovládať ostatné zariadenia. Inými slovami pridať tlačidlo kamkoľvek bez nutnosti nosenia káblov.vypnutéScénový modulJednoducho pripojte bežný vypínač k modulu a spustite niektorú z nastavených scén. Rôznym počtom stlačení potom ovládate niekoľko zariadení naraz.vypnutéZariadenie podporuje Apple HomeKitPo vybalení snímača Fibaro z krabice ho môžete jednoducho pripojiť k Apple HomeKit. Stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu FIBARO a prispôsobiť si systém tak, aby vyhovoval vašim osobným potrebám. Znovuobjavte svoj domov prostredníctvom tejto jedinečnej modernej technológie.Pre pocit bezpečiaMagnetický kontakt je možné ľahko prepojiť s existujúcim zabezpečovacím systémom alebo si s jeho pomocou vytvoriť vlastný jednoduchý alarm. Žiadne dvere ani okno tak nikto neotvorí bez toho, aby ste o tom vedeli.vypnutévypnutéZníži výdavky na minimumEliminujete riziko vysokých platieb za energie kvôli zbytočnému kúreniu či chladeniu miestností. Magnetický kontakt v spojení so snímačom teploty (možné dokúpiť samostatne) rozšíri možnosti inteligentnej regulácie teploty.Namontujete ho kdekoľvekMontáž modulu je veľmi jednoduchá aj vďaka tomu, že ide o najmenší prvok tohto typu dostupný na trhu. Vybaľte ho z krabice, aktivujte a prilepte na miesto. Vďaka nízkej spotrebe si s batériou vystačí na dva roky a sám s predstihom upozorní na vybitie.vypnutévypnutéJednoduchá inštalácia a aktualizáciaInštalácia senzoru zaberie menej než 3 minúty. Stačí stlačiť servisné tlačidlo a v aplikácii zvoliť možnosť pridať zariadenie. To je všetko. Následné aktualizácie navyše zvládne sám bezdrôtovo.

Fibaro Dverový / Okenný Senzor je HomeKit zariadenie obsahujúce kontaktný senzor používajúci Bluetooth low energy technológiu. Popri detekcii otvorenia a zatvorenia, zariadenie takisto meria okolitú teplotu. Otvorenie je detegované oddelením tela senzora od magnetickej časti.

Produkt FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor má priradený EAN kód 5905279987494.

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor - parametre produktu

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor - história ceny a dostupnosti

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor - ďalšie zaujímavé produkty

FIBARO HomeKit dverový/okenný senzor - ako nakúpiť najvýhodnejšie?