Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,34 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care - popis produktu

Fén na vlasy Concept VV5750 TITAN CARE:Fén Concept VV5750 TITAN CARE sa stane ideálnym pomocník na dosiahnutie krásne lesklých a hebkých vlasov. Fén je vybavený ionizátorom, ktorý vám zaistí oveľa lepšie výsledky. Vlasy sa vďaka tomu budú veľmi dobre rozčesávať a zostanú zdravé a lesklé. Fén ponúka 3 úrovne teploty a 2 rýchlosti prúdenia vzduchu. Na zafixovanie účesu môžete využiť funkcie COOL SHOT. O vašu bezpečnosť počas používania fénu na vlasy Concept VV5750 TITAN CARE sa postará bezpečnostná poistka. Zadnú mriežku môžete pohodlne vybrať a vyčistiť. Pomocou fénu na vlasy Concept si vytvoríte účes na každú príležitosť.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!3 stupne výkonuFunkcia COOL SHOTIonizátorKľúčové vlastnosti fénu Concept vlasy Concept VV5750 TITAN CAREFén ponúka 3 úrovne teploty a 2 rýchlosti prúdenia vzduchuConcept VV5750 má vysoký príkon 1 600 WVybavený ionizátorom na zabezpečenie ešte lepších výsledkovNa zafixovanie účesu slúži funkcia COOL SHOTKrásne zdravé vlasy, ktoré veľmi ľahko rozčešeteSúčasťou balenia fénu Concept VV5750 je tiež koncentrátor vzduchuO vašu bezpečnosť sa postará bezpečnostná poistkaZadnú mriežku môžete pohodlne vybrať a vyčistiťPraktické závesné kolieskoNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pomocník na tvorbu každodenného účesuFén Concept VV5750 sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri každodennej príprave účesu. Vysoký príkon 1 600 W vám zaručí perfektný výsledok. Fén ponúka 3 úrovne teploty a 2 rýchlosti prúdenia vzduchu. Za chvíľku tak budete mať dokonalý účes. Využiť môžete tiež koncentrátor, ktorý usmerní prúd vzduchu do požadovaného miesta. Fénu Concept VV5750 nechýba ani funkcia COOL SHOT. Tá vám zaistí dokonalú fixáciu vášho účesu.Concept VV5750 má vo svojej výbave aj ionizátorTúžite po krásne lesklých a zároveň hebkých vlasoch? My vám poradíme, ako na to. Postačí vám k tomu ionizátor, ktorý je súčasťou fénu na vlasy Concept VV5750. Ionizátor počas fénovania vysiela ióny do vašich vlasov a dodáva im vlhkosť, zároveň redukuje statickú elektrinu a zabraňuje poškodeniu vlasov. Výsledkom budú krásne zdravé vlasy, ktoré veľmi ľahko rozčešete.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Bezpečnosť na prvom miesteO vašu bezpečnosť počas používania fénu na vlasy Concept VV5750 TITAN CARE sa postará bezpečnostná poistka, ktorá prístroj ochráni pred prehriatím a následným poškodením. Zadnú mriežku môžete pohodlne vybrať a vyčistiť. Praktické závesné očko potom využijete na zavesenie fénu Concept VV5750.Doplňujúce informácie:Príkon: 1 600 WDĺžka prívodného kábla: 160 cmRozmery: 150 × 82 × 270 mmHmotnosť: 450 gFarba: matná sivá

Fén na vlasy s ionizátorom z radu TITAN CARE - skvelý pomocník pre celú rodinu. Vďaka príkonu 1600 W sa fén postará o rýchle a šetrné vysúšanie vašich vlasov. Môžete si vybrať z troch stupňov výkonu s možnosťou nastavenia 3 úrovní teploty a 2 rýchlostí prúdenia vzduchu. Ďalej je vybavený koncentrátorom, ktorý usmerní prúd vzduchu do požadovaného miesta pre dokonalú finálnu úpravu a funkciou COOL SHOT, ktorá váš účes prudkým ochladením vzduchu zafixuje.Hebké a lesklé vlasy bez elektrostatických nábojov sú snom každej ženy. Docielite ich ľahko vďaka ionizátoru, ktorý počas sušenia vysiela ióny do vašich vlasov a dodáva im vlhkosť. Vlasy tak nebudú presušené, získajú zdravý vzhľad a lepšie sa rozčesávajú.Fén je vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá ho chráni pred prehriatím a následným poškodením. Vďaka zadnej odnímateľnej mriežke sa ľahko čistí a nechýba ani praktické závesné očko pre lepšiu skladnosť.Technické parametre a špecifikácie: 3 stupne výkonu (nízka/stredná/vysoká teplota a rýchlosť prúdenia vzduchu) funkcia COOL SHOT (okamžitá fixácia účesu studeným vzduchom) funkcia IONIZÁCIA (hladšie a lesklejšie vlasy bez krepovatenia, rýchlejšie vysúšanie, redukuje statickú elektrinu, zabraňuje poškodeniu vlasov) koncentrátor poistka proti prehriatiu

Concept Titan Care VV5750 1600 W, 1 ks, Fény na vlasy pre ženy, Sušič vlasov Concept Titan Care VV5750 1600 W vám zaistí rýchle a efektívne presušenie vašich vlasov a pomôže k získaniu väčšieho objemu účesu. Vlastnosti: možnosť regulovania rýchlosti možnosť regulovania teploty funkcia ionizácie funkcia chladného vzduchu na fixáciu účesu Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Šetrný fén pre vysúšanie vlasov v elegantnej matnej šedej farbe s tromi stupňami výkonu a dokonalú funkcií cool shot pre okamžitú fixáciu účesu studeným vzduchom. Funkcia ionizácie zaistí hladšie a lesklejšie vlasy bez krepovateniu, redukuje statickú elektrinu, zabraňuje poškodeniu vlasov.

Concept Sušič vlasov Titan Care VV5750 Fén na vlasy s príkonom 1600 W sa postará o rýchle a šetrné vysušenie vašich vlasov.

Produkt Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Vivantis.sk, 4home.sk a je prispôsobený female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kulmy na vlasy, patrí značke Concept vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Vivantis.sk, 4home.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušiče na vlasy, patrí pod značku Concept, veľkosť odpovedá označeniu 1 ks, farebné prevedenie je sivá, v ponuke predajcu Alza.sk, Notino.sk, Vivantis.sk, 4home.sk a je vhodný female, unisex.

Produkt Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care označuje EAN kód 8595631007723.

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care - parametre produktu

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care - história ceny a dostupnosti

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care - ďalšie zaujímavé produkty

Concept Sušič vlasov s ionizátorom 1600 W VV5750 Titan Care - ako nakúpiť najvýhodnejšie?