Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,67 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra - popis produktu

Pexi Evolúcia Pôvod druhov

Spoločenská hra, v ktorej hráči zvedú boj o holú existenciu.

Úlohou hráča je vybudovať stabilnú a silnú populáciu živočíchov. Hráč získa na začiatku hry živočícha so základnou existenciou. Podľa prostredia, v ktorom zviera žije, volí hráč správnou taktikou schopnosti zvieraťa pre jeho prežitie. Zviera sa tak stáva šikovným predátorom alebo obrovským plávajúcim monštrom.

Medzidruhová komunikácia zvyšuje šancu na prežitie celej kolónie živočíchov a čím viac ich hráč vytvorí, tým väčšiu šancu na výhru má.

Obsah balenia:

  • 84 ks kariet 4x žltý, 7x modrý, 14x jún žetón tukových zásob a potravy
  • 2 ks šesťboké kocky, český a slovenský návod k hre

Kúpte deťom hru Evolúcia a hrajte s nimi!

Vhodné pre deti od 12 rokov Počet hráčov: 2-4 Dĺžka hry: cca 30-60 min.

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 31.09 €. Nejlepší NOVINKA Roku 2014 a Hračka roku 2014 v ČR!Společenská hra pro 2-4 hráče (s rozšířením 6 hráčů) od 12 let. Skvělá na doma i jako úvod do školní hodiny biologie. Evoluce živočišných druhů je nevyhnutelná. Změň se nebo vyhyneš! Připravte se na boj o holou existenci a přežití.Technické údaje:Roky 12Obsah balení:Evoluce - O původu druhů společenská hra v krabici 19x19x5cm (Hra roku 2011)Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Spoločenská hra s kartami pre 2-4 hráčov, založená na princípe prirodzeného výberu druhov. Zmeň sa lebo vymrieš! Skombinuj vlastnosti živočíchov a zbieraj potravu, tak aby si prežil ako posledný.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku PEXI, Teddies, v ponuke predajcu 4kids.sk, Market24.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kartové hry, patrí pod značku PEXI, Teddies v ponuke e-shopu 4kids.sk, Market24.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra má priradený EAN kód 8594172790019.

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra - parametre produktu

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra - história ceny a dostupnosti

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra - ďalšie zaujímavé produkty

Evolúcia - Pôvod druhov spoločenská hra - ako nakúpiť najvýhodnejšie?