ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu - popis produktu

Ochladzovač vzduchu ETA Coolio Mini 1568 90000:Ochladzovač ETA Coolio Mini 1568Ak vám je neustále horúco, kompaktný ochladzovač vzduchu ETA Coolio Mini vám poskytne maximálne pohodlie. Ochladzovač funguje na princípe odparovania vody a dosahuje rovnaké výsledky ako klasický ventilátor. ETA Coolio Mini navyše zaberie menej miesta a moderný vzhľad ochladzovača vám krásne doplní interiér domácnosti.Ochladzuje a funguje ako klasický ventilátorNepretržitý chod 3 – 5 hodínDotykové ovládanie, 270 ml nádržka na voduFunkcieFunkcieOchladzovač ETA Coolio Mini 1568 funguje na princípe odparovania vody. Navyše, vzduch nielen ochladzuje, ale aj zvlhčuje.Moderný dizajnový doplnokModerný dizajnový doplnokOchladzovač ETA Coolio Mini 1568 je vďaka svojim kompaktným rozmerov ideálny na pracovný stôl, ku gauču či kdekoľvek ho budete potrebovať. Jeho dizajnové vyhotovenie navyše krásne doplní akýkoľvek interiér. Počas chodu dokáže ochladzovač ETA meniť farebné podsvietenie. Veľmi tichý chodVeľmi tichý chodOchladzovač ETA Coolio Mini 1568 má veľmi tichý chod, takže vás nebude nijako rušiť počas vašej práce, relaxácie či pohody pri televízore.Tri rýchlosti ventilátoraTri rýchlosti ventilátoraVybrať si môžete hneď 3 rýchlosti ventilátora, ktoré ovládate dotykovým ovládaním.Jednoduchá manipuláciaJednoduchá manipuláciaPlnenie nádržky s objemom cca 270 ml je naozaj jednoduché. Ochladzovač ETA Coolio Mini 1568 má navyše praktické držadlo a protišmykové nožičky.Spoločník pre domácu pohoduOchladzovač vzduchu ETA Coolio Mini 1568 je ideálny spoločník na teplé letné dni, ktorý zvládne s jedným naplnením 3 – 5 hodín chodu. Čelnou otočnou mriežkou môžete prúdenie ochladeného vzduchu smerovať presne tam, kam potrebujete. Vďaka praktickým protišmykovým nožičkám je prístroj stabilný a zostane vždy tam, kde ho postavíte. Kompaktný ochladzovač ETA je prístroj, ktorý si zaručene obľúbite.Technická špecifikáciaPríkon: 7 WPočet stupňov výkonu: 3Objem nádrže na vodu: 0,27 lDoba chodu: 3 – 5 hodínČasovač: nieFunkcia chladenia: ánoDotykové ovládanie: ánoHlučnosť: 60 dB

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu Mini ochladzovač vzduchu na princípe odparovania vody s 3 rýchlosťami a tichým chodom.

Tento produkt nájdete v skupine Ochladzovače vzduchu, je v ponuke značky ETA, v ponuke predajcu Alza.sk, Pilulka.sk.

Produkt ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu označuje EAN kód 8590393324293.

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu - parametre produktu

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu - história ceny a dostupnosti

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu - ďalšie zaujímavé produkty

ETA Coolio MINI ochladzovač vzduchu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?