BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set - popis produktu

Epilátor Braun Silk-épil 3420 Ruby Epilátor Braun Silk-épil 3 jemne odstraňuje chĺpky aj s korienkami pre dlhotrvajúce výsledky. Odstraňuje aj krátke chĺpky, ktoré vosk nezachytí, a zaisťuje tak až 4 týždne hladké oholenie. Začiatočníci ocenia masážne valčeky, ktoré pokožku stimulujú a vďaka ktorým je epilácia šetrná. 2 rychlostné režimy Epilátor disponuje 2 rýchlostnými režimami. 1. režim zaistí jemnú epiláciu a 2. režim zaistí efektívnu epiláciu. Systém 20 pinziet 20 pinziet jemne odstráni chĺpky pri korienku a tým zaručí dlhotrvajúcu hebkú pokožku. Smartlight Praktické svetlo odhalí aj najjemnejšie chĺpky pre mimoriadne dôkladnú epiláciu Masážne valčeky Jemne stimulujú pokožku a zaisťujú väčšie pohodlie. Bez použitia vosku Sada obsahuje zastrihávač pre telo a tvár pre presné odstránenie chĺpkov bez nutnosti použitia vosku. 3 nástavce umožňujú perfektnú úpravu a sú vhodné pre starostlivosť o citlivé partie, ako sú miesta v oblasti bikín alebo tvár. Zaguľatený nadstavec na tvarovanie chráni pokožku pred vyrážkami a podráždením.

Praktická sada obsahujúca epilátor a zastrihávač bikín. Epilátor disponuje 2 rýchlosťami. Vďaka osvetleniu SmartLight si posvieti aj na nenápadné chĺpky, ktoré je ľahko prehliadnuť. Je umývateľný. V balení sa nachádza aj masážny nástavec a praktický zastrihávač na oblasť bikín, ktorý funguje na 1 AAA batériu, takže ho v prípade potreby je možné mať kedykoľvek po ruke bez nutnosti zapájania do siete.

Sada o bsahuje:

  • Braun Silk-épil SE 3 3-420
  • súprava epilátora a zastrihávača
  • dve rýchlosti
  • sieťové napájanie (zastrihávač 1× AAA, v balení)
  • systém 20 pinziet
  • umývateľné nadstavce
  • integrované osvetlenie SmartLight
  • masážny valček
  • čistiaca kefka v balení

Vhodný aj pre neskúsených používateľov Jemná epilácia Systém s 20 pinzetami jemne odstraňuje chĺpky aj s korienkami – pokožka ostane hladká celé týždne Masážne valčeky stimulujú epilované miesto a tlmia bolesť Prevádzka na kábel – kedykoľvek pripravený na použitie Hlavica sa prispôsobí kontúram tela a zaručí skvelé výsledky aj na ťažko dostupných miestach Vrátane precízneho nadstavca na líniu bikín Príslušenstvo: nadstavec na líniu bikín, čistiaca kefka, nabíjačka Materiál Plast, kov Rozmery cca 18 x 6,5 x 19,7 cm Hmotnosť cca 331 g . Masážne valčeky stimulujú epilované miesto a tlmia bolesť

BRAUN epilátor SILK-ÉPIL 3 3-420 Charakteristika BRAUN epilátor SILK-ÉPIL 3 3-420: Epilátor a zastrihávač bikín Systém 20 pinziet 2 rýchlosti Masážny nástavec Inteligenté osvetlenie SmartLight Umývateľný a sieťová prevádzka Zastrihávač bikín: 1x AAA baterie

Braun Epilátor SILK-ÉPIL 3 3-420 Epilátor a zastrihávač bikín Braun SILK-ÉPIL 3 3-420.

Produkt BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set patrí do skupiny produktov Kozmetické sady, je v ponuke značky BRAUN, PROCTER & GAMBLE v ponuke e-shopu Lidl.sk, Tonerpartner.sk, Planeo.sk a je navrhnutý unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kozmetické pomôcky od značky BRAUN, PROCTER & GAMBLE v ponuke e-shopu Lidl.sk, Tonerpartner.sk, Planeo.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set je možné nájsť medzi produktmi v skupine Holiace strojčeky, vyrába ho značka BRAUN, PROCTER & GAMBLE, nájdete ho v e-shope Lidl.sk, Tonerpartner.sk, Planeo.sk a je určený unisex.

Produkt BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set označuje EAN kód 4210201190288.

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set - parametre produktu

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set - história ceny a dostupnosti

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set - ďalšie zaujímavé produkty

BRAUN Silk-épil 3 3-420 & Bikini Trimmer epilátor a zastrihávač bikín 1x1 set - ako nakúpiť najvýhodnejšie?