ELÍZ EURO 121

ELÍZ EURO 121

ELÍZ EURO 121

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 266,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ELÍZ EURO 121 - popis produktu

Bojler ELÍZ EURO 121:Kvalitný bojler s kapacitou až 120 litrov a špičkovou rýchlosťou ohrevu.Elektrický tlakový ohrievač vody ELÍZ EURO 121 so suchým keramickým ohrievacím telesom je ideálnym riešením do oblastí s tvrdou vodou. Suché keramické ohrievacie teleso nie je ponorené vo vode, ale uložené v kovovom puzdre príruby, preto nedochádza k rýchlemu zanášaniu telesa vodným kameňom. Je vhodný pre jedno alebo viacero odberných miest a určený na zvislú nástennú montáž. Kľúčové vlastnostiIdeálne riešenie do oblastí s tvrdou vodouKvalitná oceľová nádrž s vrstvou zirkónového smaltuBezfreónová poyuretánová izolácia s vysokou hustotou, hrúbka 33 mmNízke tepelné straty a nízke prevádzkové náklady vďaka hrubej izoláciiZávesná konzola a kovový poistný ventil so spätnou klapkou súčasťou ohrievačaPredĺžená záruka 5 rokov na nádrž ohrievačaNízke tepelné straty a nízke prevádzkové nákladyNádrž ohrievača je vyrobená z kvalitnej ocele chránenej vrstvou zirkónového smaltu. Kvalitná polyuretánová izolácia bez CFC s hrúbkou 33 mm zaručuje nízke tepelné straty a úsporu nákladov na ohrev vody. Termostat umiestnený na ovládacom paneli poskytuje možnosť praktického nastavenia optimálnej teploty vody v rozsahu 7 – 75 °C, s možnosťou nastavenia režimu ECO. Pri nastavení v režime ECO sa voda ohreje na optimálnu teplotu 55 °C so zníženými tepelnými stratami a nižšou spotrebou elektrickej energie. Minimálna hodnota na termostate slúži ako ochrana proti zamrznutiu vody v ohrievači. Ohrievač má zabudované dve anódové tyčinky, ktoré garantujú efektívnu ochranu nádrže proti korózii a výrazne predlžujú jej životnosť. Vypínač so svetelnou kontrolkou ohrevu slúži na zapnutie/vypnutie ohrievača v prípade našej neprítomnosti, čo značne šetrí energiu.Doplňujúce informácie:Napätie:230 VIstenie:10 AElektrické krytie:IP 24Doba ohrevu vody z 12 °C na 65 °C:3,8 hod.Hrúbka izolácie:  33 mmTrieda energetickej účinnosti:C 1/2Maximálny tlak vody:6 barHmotnosť:36 kg

Produkt ELÍZ EURO 121 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické bojlery, patrí značke ELÍZ, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt ELÍZ EURO 121 je označený EAN kódom 3800035732276.

ELÍZ EURO 121 - parametre produktu

ELÍZ EURO 121 - história ceny a dostupnosti

ELÍZ EURO 121 - ďalšie zaujímavé produkty

ELÍZ EURO 121 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?