Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna - popis produktu

Elektrická kolobežka Joyor A3 čierna:Joyor A3 čierna je elektrická kolobežka stavaná pre dospelých. Odporúčaná výška osoby potom predstavuje 160 cm. Hmotnosť jazdca by nemala byť vyššia ako 120 kg. Rám elektrickej kolobežky má podstatnú časť z hliníka. Materiál použitý na výrobu koliesok je potom pneu. Dôležité prednosti elektrickej kolobežky Joyor A3 čierna Elektrická kolobežka Joyor s nosnosťou 120 kg Brzdový systém elektrokolobežky: elektronická a zadná nášľapná brzda Vhodná od 14 rokov Materiál držadiel: guma Dĺžka elektrickej kolobežky: 102 cm Farba: čierna Vhodná pre jazdca s maximálnou výškou 200 cm Pre ľudí s minimálnou výškou 150 cm Osvetlenie elektrokolobežky Joyor: ambientné podsvietenie Ďalšie vlastnosti elektrickej kolobežky Joyor Elektrická kolobežka Joyor A3 čierna má dĺžku 102 cm. Priemer predného kolesa je 8, priemer zadného kolesa potom dosahuje 8. Hmotnosť kolobežky na baterky Joyor sa zastavila na hodnote 12,5 kg. Chodidlá jazdec umiestňuje na podložku s dĺžkou 44 cm a šírkou 14 cm. Výška nášľapu od zeme je 14 cm. Batéria elektrickej kolobežky Joyor Základom všetkých elektrických kolobežiek je iste batéria, v batérii tohto modelu Joyor A3 čierna sa skrýva kapacita 7,8 Ah. Hmotnosť sa vyšplhala na 12,5 kg. Je možné s ňou vyjsť kopec so sklonom až 15 %.

Produkt Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické kolobežky, patrí pod značku Joyor.

Produkt Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna označuje EAN kód 8594192730538.

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna - parametre produktu

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna - história ceny a dostupnosti

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrická kolobežka JOYOR A3 čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?