Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha - popis produktu

Moderná dámska listová kabelka Delami v bielom, matnom prevedení doplní váš spoločenský outfit. Stredne veľká listová kabelka s nerovnou chlopňou sa bude hodiť na svadbu, ples alebo večierok. Môžete ju nosiť cez plece vďaka odnímateľnému popruhu, ale pohodlná je aj do ruky. Zapína sa pomocou magnetického cvočku. Vnútri sa nachádza malé voľné vrecko. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23,5 x 13 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: nemá ucho Dĺžka popruhu: 109 cm, jedna dĺžka Kód tovaru: DM032

Produkt Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha - parametre produktu

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka biela - Delami Natasha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?