Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 - popis produktu

Kuchynský teplomer Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001: Tento značkový teplomer spoločnosti Electrolux vám poskytne presné údaje o teplote mäsa a pomôže vám k jeho perfektnej príprave. Zapichnite ihlu teplomera do stredu pripravovaného mäsa, na obrázkoch na škále zistíte teplotu potrebnú pre optimálny výsledok pečenia. Po upečení nenechávajteteplomer v priestore rúry, dôkladne ho umyte a nechajte vyschnúť.Táto praktická kombinácia digitálneho teplomera a časovača zefektívni prípravu nielen mäsa a rýb, ale aj iných potravín, pri ktorých je potrebné kontrolovať vnútornú teplotu. Disponuje tiež možnosťou nastavenia zvukovej výstrahy pri dosiahnutí minimálnej či maximálnej teploty. Iste tiež oceníteveľmi praktický časovač, ktorý sa skvele hodí, kedykoľvek je potrebné presné načasovanie vašich kulinárskych činností.

TEPLOMER DO MÄSA . Veľmi praktická kombinácia digitálneho teplomeru a časovača, ktorá vám veľmi uľahčí prípravu potravín, u ktorých je nutné kontrolovať vnútornú teplotu. Napríklad príprava ľubovoľného mäsa, rýb a

Produkt Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 patrí do skupiny produktov Kuchynské teplomery od značky ELECTROLUX v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 má priradený EAN kód 7321422821299.

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 - parametre produktu

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 - história ceny a dostupnosti

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 - ďalšie zaujímavé produkty

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?